Platform voor de interieurbouwbranche
Grepen van Ostermann
De matzwarte handgrepen contrasteren met de lichte meubelfronten en geven de keuken een duidelijk kleurconcept.

Grepen van Ostermann

Ze zijn verkrijgbaar in veel verschillende vormen en kleuren: perfect gekozen meubelgrepen veranderen niet alleen de stijl van een individueel vormgegeven meubelstuk. Naast de duidelijke functionaliteit benadrukken ze de uitstraling van het interieur, hetzij met een markant design of een door elegante ingetogenheid. De experts van Ostermann stellen de diversiteit van het uitgebreide assortiment voor en leggen de voordelen van greeplijsten, mosselgrepen, komgrepen, et cetera uit.

De keuze bij Ostermann is enorm: naast verschillende modellen zijn er ontelbare kleuren, materialen en oppervlakken verkrijgbaar. Wat maakt de meubelgreep zo belangrijk en waarom is er zoveel keus? In de volgende tekst leggen de experts van de partner voor de keuken-, meubel- en interieurbouw, welke varianten waarvoor geschikt zijn en waarom de functionele deur- en ladeopeners ook bij de vormgeving van meubelstukken een toegevoegde waarde bieden.  Het complete veelvoud aan meubelgrepen vindt de keuken-, meubel- en interieurbouwer via de zoekbegrippen „#Meubelgrepen“ en „#Greeplijsten“ op www.ostermann.eu

Meubelgrepen en meubelknoppen: de passende oplossing voor elke toepassing

Tussen elegant gebogen booggrepen en rechthoekige verstekgrepen vindt men voor elke inrichtingsstijl een oplossing. Tegelijkertijd kan men met de juiste greep het karakter van een interieur extra benadrukken. Als men kiest voor verschillende lengtes of meubelgrepen met meubelknoppen combineert, kunnen deze door dezelfde, passende oppervlakte finish perfect gecombineerd worden: mat-zwarte meubelelementen zijn bijvoorbeeld momenteel erg trendy en passen bovendien goed bij matte Furniture Linoleum oppervlakken of natuurlijke houtdecoren.

Greepschelpen en inlaatgrepen: in of voor de focus.

Zonder echte blikvangers krijgt een interieur al snel een saaie uitstraling. Als daarentegen alles opvalt, voegen de losse elementen niets extra’s toe en krijgt de hele ruimte een onrustige uitstraling. Terwijl greepschelpen in antiek-speelse of modern-strakke optiek echte blikvangers zijn, leggen subtiel in het meubel verwerkte inlaatgrepen de focus, op elegante wijze, op het design van de meubelfronten. Zo kan men er met keuze voor de juiste greepoplossing voor kiezen om een blikvanger extra in de focus te zetten of subtiel meer elegantie in het interieur aan te brengen.

Greeplijsten: lineaire schoonheid op maat

Greeplijsten overtuigen door de strakke lijnvoering en creëren in de keuken, bad- of woonkamer een homogene uitstraling. Een duidelijk voordeel: schuif- en frontlades kunnen over de totale lengte geopend worden. Het aluminium profiel is bij Ostermann als lengte of voor standaard korpusbreedtes verkrijgbaar. Geheel naar wens worden greeplijsten vanaf een lengte van 200 mm ook individueel op maat geconfectioneerd. Het op maat geconfectioneerde product is binnen 4 werkdagen klaar voor verzending en kan zonder verder te bewerken direct in het meubelstuk gemonteerd worden.

Komgrepen: online configureren voor greeploze fronten

Komgrepen worden subtiel in een kast gemonteerd, waardoor een greeploos meubelfront ontstaat. Daardoor zorgt de kom ervoor dat de afstand tussen twee lades leeg is of men direct op de inhoud van de lade kijkt. Ostermann biedt hier verschillende varianten in hout zoals  „Polka 1 en 2“, alsook verschillende aluminium varianten aan. Als de kleur van de kom afwijkt van het meubelfront ontstaat een schitterend contrast, zelfs zonder een aangebracht profiel of een massieve knop. Tip: komgrepen zijn bij Ostermann snel en eenvoudig online kant-en-klaar te configureren en direct te bestellen. Geleverd wordt een kant-en-klaar product, perfect op maat.

Om toe te grijpen: traphek- en handleuningsystemen

Naast een uitgebreid assortiment meubelgrepen, -knoppen en greeplijsten biedt Ostermann ook traphek- en handleuningsystemen, alsook bijbehorend toebehoren aan – alles van één leverancier.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.