Platform voor de interieurbouwbranche
Geconfectioneerde greeplijsten op maat

Geconfectioneerde greeplijsten op maat

Zo is er een uitgebreid assortiment greeplijsten en greepprofielen direct uit voorraad verkrijgbaar en kan de keuken-, meubel- en interieurbouwer die op verzoek kant-en-klaar op maat geconfectioneerd bestellen.

Greeplijsten en komgrepen zorgen bij woon- en keukenmeubiliair voor een elegante optiek en geraffineerd design. Bovendien zorgen greeplijsten ervoor dat de snijvlakken van de kanten elegant afgedekt worden. Bij Ostermann heeft men keuze uit 38 verschillende modellen, die elk in meerdere oppervlakken en kleuren besteld kunnen worden. Meer informatie vindt men onder het zoekbegrip “#greeplijsten” op de Ostermann website www.ostermann.eu

Individueel op maat geconfectioneerd

Om bij het maken van meubels waardevolle tijd te besparen, kan men de grepen, komgrepen en greeplijsten op lengtes geheel naar wens individueel op maat laten zagen. Zo bespaart men tijd bij het afmeten, op maat zagen en schuren en kan de keuken-, meubel- en interieurbouwer zich volledig op de vormgeving van een project concentreren.

Verwerkingsproces

In de eerste stap wordt het profiel op de millimeter nauwkeurig gezaagd. In de tweede stap worden de uitsparingen van de veer aan beide uiteinden van de greeplijst uitgefreesd. Afsluitend worden de zaagsneden bij- en afgewerkt. Na bestelling zijn de op maat gemaakte greeplijsten op korte termijn gereed voor verzenden en hoeven ze enkel nog ingebouwd te worden. Greeplijsten kunnen vanaf 200 milimeter op maat gezaagd worden.

Trendkleur zwart

De greeplijsten zijn nu ook in het zwart verkrijgbaar. In combinatie met zwart fronten ontstaat een harmonieuze optiek, als front en meubelgreep één geheel is en creëert men een edel, minimalistisch design. Samen met lichte(re) meubelfronten creëert men met de donkere greeplijsten echte blikvangers. Met zwarte komgrepen ontstaat er bovendien ook een bepaalde diepte-effect. Zo bieden zwarte greeplijsten en komgrepen veel mogelijkheden om keukens, badkamers, woonkamers etc. een moderne touch te geven.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.