Platform voor de interieurbouwbranche
EVA-smeltlijm REDOCOL Kantomelt licht gevuld
De nieuwe licht gevulde EVA-smeltlijm van REDOCOL is een goede tussenweg, is in vergelijking met een ongevulde smeltlijm zeer eenvoudig te verwerken en bereikt een stevige, dunne lijmverbinding.

EVA-smeltlijm REDOCOL Kantomelt licht gevuld

Bij Ostermann is een nieuwe, licht gevulde EVA-smeltlijm van het kwaliteitsmerk REDOCOL verkrijgbaar. Met de ‘allrounder’ bereikt men een dunnere voeg en is in vergelijking met een ongevulde smeltlijm zeer eenvoudig te verwerken.

Bij EVA-smeltlijmen kan de keuken-, meubel- en interieurbouwer kiezen tussen gevulde, licht gevulde of ongevulde lijmen. Gevulde smeltlijmen bevatten lijmstoffen, harsen en minerale vulmiddelen, zoals krijt of kalk. Hierdoor is de lijm een echte ‘allrounder’ en is gemakkelijk aan te brengen. Door verdere ontwikkeling ontstond de ongevulde variant. Hiermee bereikt men een dunnere voeg, bij optimale instellingen een vrijwel optische nulvoeg. Er zijn bij de verwerking van een ongevulde smeltlijm een aantal punten om rekening mee te houden, zoals een hogere doorvoersnelheid. Een goede tussenweg is de nieuwe EVA-smeltlijm REDOCOL Kantomelt licht gevuld. Deze ‘allrounder’ is in vergelijking met een ongevulde smeltlijm zeer eenvoudig te verwerken en is geschikt voor kantaanlijmmachines met een lage(re) doorvoersnelheid en bereikt een goede, stevige lijmverbinding. De lijm trekt geen lijmdraden of geen vervuiling van de lijm. De smeltlijm kenmerkt zich door een gering verbruik, een dunnere voeg dan een gevulde EVA-smeltlijm en goede warmte- en koudebestendigheid. Meer informatie over de nieuwe EVA-smeltlijm vindt men op www.ostermann.eu.

Twee kleuren. Twee groottes.

De nieuwe smeltlijm is direct uit voorraad leverbaar in twee kleuren: naturel en wit. Voor lichte paneelkleuren en -decoren adviseren de experts van Ostermann om de witte variant te gebruiken. Donkere kleuren en decoren zijn aanbevolen om de lijm in naturel te verwerken. Het product is verkrijgbaar in een 2,5 kg variant en voor regelmatig gebruik wordt de grotere verpakking van 25 kg aanbevolen.

REDOCOL – kwaliteitsmerk van Ostermann

Onder het door Ostermann ontwikkelde kwaliteitsmerk REDOCOL vindt de keuken-, meubel- en interieurbouwer artikelen voor alle dagelijkse werkzaamheden – van artikelen voor in de werkplaats, een collectie meubelgrepen en talrijke lijmen en reinigingsmiddelen. De artikelen van REDOCOL zijn prijsgunstig én kwalitatief hoogwaardig. Bij het merk REDOCOL greenline wordt veel waarde gehecht aan milieuvriendelijkheid en duurzaamheid.

Praktische Tips & Tricks over het thema „lijmen“,

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.