Platform voor de interieurbouwbranche
De product- en themawereld van Ostermann
In de themawereld en productwereld van Ostermann ontdekt de keuken-, meubel- en interieurbouwer naast het uitgebreide assortiment, ook talrijke praktische en creatieve ideeën voor het vormgeven van projecten.

De product- en themawereld van Ostermann

Om inspiratie op te doen voor nieuwe projecten is het de moeite waard om een kijkje te nemen in de product- en themawerelden van Ostermann. Keuken,- meubel- en interieurbouwers vinden hier producten, toepassingsvoorbeelden en 360° rondleidingen. Alles overzichtelijk en praktisch weergegeven.

De keuken-, meubel- en interieurbouw is een creatieve sector. En men heeft om de creatieve ideëen om te zetten in mooie producten zo zijn eigen bronnen, zoals vakbladen, gesprekken met collega’s of het bezoeken van vakbeurzen … Vaak levert even kijken op het internet ook heel wat nieuwe ideeën op. Ook in de product- en themawereld van Ostermann kan men nieuwe ideeën ontdekken en inspiratie opdoen. Men vindt ze onderaan de startpagina van Ostermann op www.ostermann.eu. Hier zijn altijd nieuwe, praktische oplossingen te ontdekken van particuliere en zakelijke interieurs. Een absolute meerwaarde is dat men de 360° rondleidingen bij een klantgesprek kan gebruiken en hiermee de eindklant kan inspireren met de verwerkte producten en direct het eindresultaat kan laten zien.

Nieuwe oplossingen ontdekken: de productwereld

In de productwereld ontdekt men in één oogopslag het uitgebreide assortiment van Ostermann: van kantenband, lijmen en reinigingsmiddelen, meubelschapsystemen, meubelgrepen tot design oppervlakken …. – alles van één leverancier. Als men klikt op de gewenste productcategorie, vindt men op de volgende pagina meer informatie en praktische details over de artikelen. Zo ontdekt men steeds weer nieuwe oplossingen en kan men praktische, creatieve ideeën opdoen om individuele meubels vorm te geven.

Trendruimtes beleven: de themawereld

Voor keuken-, meubel- en interieurbouwers die zich voor een (toekomstig) project willen laten inspireren, loont het om de themawereld van Ostermann te bezoeken. Hier heeft de keuken-, meubel- en interieurbouwer de mogelijkheid om een virtuele 360° rondleiding door de door Ostermann vormgegeven trendruimtes te maken. Men kan kiezen uit verschillende vormgegeven projecten. Elke individueel vormgegeven ruimte biedt goeddoordachte oplossingen: voor het vormgeven van een moderne woonruimte, een grote woonkeuken, slaap- en badkamer, slimme ideeën voor kleine keukens, shop-in-shop oplossingen of een hotelkamer of -lobby. Met de 360° rondleidingen kan men direct de passende producten bestellen om de talrijke praktische toepassingen om te zetten.

Out-of-the-box denken

De experts van Ostermann raden aan om bij het ontdekken van de trendruimtes ook de andere projecten te bekijken. Als men bijvoorbeeld op zoek is naar creatieve oplossingen voor een slaapkamer, vindt men bijvoorbeeld in een hotelsuite ook passende meubels en producten. Voor het vormgeven van een keuken kan men bijvoorbeeld in de wellnessruimte van een hotel een innovatief design oppervlak ontdekken.

Tip van Ostermann: kanten highlights De kanten highlights, die men in de themawereld onder Trends en Noviteiten kan ontdekken, zijn ook de moeite waard om te bekijken. Elke maand worden hier nieuwe, bijzondere of interessante kanten voorgesteld.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.