Platform voor de interieurbouwbranche
De juiste keukenaccessoires maken elke keuken écht af
Doeco knoppen Lonato in de kleur Mat brass.

De juiste keukenaccessoires maken elke keuken écht af

Nieuwe productgroepen voor de interieurbouwer

Groothandel Doeco specialiseert zich keukenaccessoires. Ook dit jaar brengt het bedrijf een nieuwe catalogus uit. Hierin vindt de lezer ruim 2500 artikelen, die uit voorraad leverbaar zijn. Dit jaar wordt het aanbod aangevuld met nieuwe productgroepen, die zeer geschikt zijn voor de interieurbouwer.

Vibo Italy Fly Box in de kleur antraciet.

“We hebben hard aan onze nieuwe catalogus gewerkt”, zegt Hoofd Inkoop Jurgen van den Heuvel. “Elk jaar verdwijnen artikelen uit ons assortiment en komen er nieuwe bij. We houden altijd onze ogen en oren open om te signaleren wat er speelt in de markt. Daarom komen er dit jaar twee nieuwe productgroepen bij.” 

Niet nieuw, maar wel sterk gegroeid, is de serie kranen van het Engelse merk Abode. “Wij zijn de enige in de Benelux die deze producten leveren. Het begon met zes modellen, maar inmiddels zijn dertig verschillende kranen uit voorraad leverbaar. Zij zijn in allerlei stijlen beschikbaar, van nostalgisch tot modern.” Voor 2024 voorspelt Doeco de opkomst van pasteltinten in de keuken. “Ik denk dat daar echt een markt voor is. Hier speelt Abode op in met kranen in deze kleuren. We merken dat het merk in Nederland goed ontvangen wordt, het is een echt een aanwinst gebleken.”

Keukengrepen voor een hele nieuwe look

Helemaal nieuw is het feit dat Doeco nu ook keukengrepen aanbiedt. “We zijn met een Zweeds bedrijf in zee gegaan voor de levering van een hele range grepen en knoppen. We zijn heel benieuwd hoe dat hier aanslaat.” Volgens Jurgen zijn de grepen geschikt voor zowel moderne als klassieke keukens. “Ik denk dat deze producten erg aantrekkelijk zijn voor interieurbouwers en keukenbouwers, omdat zij zich goed lenen voor renovatie. Prijstechnisch zijn de grepen ook heel interessant.”

De tweede nieuwe productgroep zijn de inbouwaccessoires van Vibo. “Wij mogen deze luxe producten exclusief in de Benelux verdelen. Het gaat dan om uittreksystemen en lades voor in kasten en alsook inbouw afvalsystemen. Het merk onderscheidt zich door de luxe afwerking van de producten en is zeer geschikt voor interieurbouwers en renovaties.” 

In 2019 won Vibo een Interzum Award met zijn Fly Box. Dit is een innovatieve hoekkastoplossing waarbij twee achter elkaar geplaatste compartimenten in één beweging uit de hoekkast kunnen worden getrokken. “De jury van Interzum was dolenthousiast over het bedrijf en dat zijn wij ook! De nieuwe producten zijn allemaal in onze catalogus te vinden.”  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.