Platform voor de interieurbouwbranche
De houtgroothandel is inmiddels een bekend fenomeen als het gaat om houten plaatmateriaal

De houtgroothandel is inmiddels een bekend fenomeen als het gaat om houten plaatmateriaal

Bouwbedrijven, aannemers, timmerbedrijven, klusbedrijven, installateurs en particulieren weten de reguliere houthandel snel te vinden om het benodigde betonplex, underlayment of berken triplex online te bestellen.

De houtleverancier bezorgt alle soorten houten plaatmateriaal op de gewenste werkplek. Maar de houthandel, wel of niet online vandaag de dag, is meer dan alleen een groothandel hout. De houtgroothandel is een kennisbank voor bedrijven maar ook een vraagbaak voor particulieren. Een houtspecialist levert net zo makkelijk mahonie multiplex of Douglas palen uit voorraad als hij vurenhout op de bouwplaats bezorgt.

Van underlayment tot hoge kwaliteit MDF plaat
Houtconstructies, houtbouw en houtskeletbouw, de houtgroothandel heeft de kennis in huis. Wat voor houtsoort wordt vereist bij welke toepassing? De houthandel online is niet voor niets de hout specialist. Belangrijk om te weten wanneer goedkoop underlayment zoals Elliottis Pine kan worden ingezet of watervast multiplex gebruikt kan worden. Indien de platen buiten toegepast worden of in een vochtige ruimte zoals een badkamer, moeten de platen aan andere eisen voldoen dan platen in bijvoorbeeld een tijdelijke tussenwand.

Om een idee te krijgen van het enorme assortiment bij de houtgroothandelaar: alleen al als het gaat om MDF platen liggen vaak zo’n 30 verschillende uitvoeringen op voorraad. Voor de timmerman, maar ook voor de interieurbouwer, de meubelmaker en de etaleur. Voor het online en offline bestellen van hout en plaatmateriaal om het mooiste winkelinterieur te vervaardigen is de groothandel in hout het juiste adres.

De houtgroothandel: een enorme kennisbank
Ervaring, kennis, deskundigheid en snelheid. Dat zijn kernwoorden bij de houtgroothandel. Die deskundigheid staat garant voor hoogstaande kwaliteit en perfecte levering. Al jaren het goede antwoord paraat hebben en snel overleggen met de klant. De Nederlandse houtgroothandel staat bekend om zijn goed opgeleid personeel. Bedrijven en particulieren worden sinds jaar en dag snel en adequaat geholpen en al snel is het bestelde hout thuisbezorgd. De houtgroothandel is inmiddels uitgegroeid tot een volledige online groothandel in hout en plaatmateriaal, waar professionele inkopers, doe-het-zelvers en timmermannen snel en gemakkelijk alle kennis op kunnen vragen, hun producten kunnen zoeken en hun bestellingen online kunnen doen. De kennis kan nu worden opgedaan middels zelf zoeken of via een live chat. Ook is de houtgroothandel niet alleen maar een online groothandel in hout en plaatmateriaal, het is ook een groothandel hardhout.

De specialisten van dehoutgroothandel.nl geven een passend advies en zorgen ervoor dat de bestelde hoeveelheden perfect en volgens afspraak op de werkplek worden afgeleverd. De mensen van de houtgroothandel zijn er zich van bewust dat er door heel Nederland de meest prachtige en ambitieuze projecten worden gerealiseerd. Daar willen zij graag aan meewerken. Meedenken en mee helpen deze projecten tot een fabuleus resultaat te laten komen, een steentje bij te mogen dragen aan de mooiheid van nieuwe projecten, hun geliefde producten aan de klanten te kunnen leveren. Elkaar helpen, dat is waar het om gaat.

De online houtgroothandel is er ook voor de makers van tuinoverkappingen, voor de ontwerpers van luxe chalets en eenvoudige schuren. Hout of plaatmateriaal nodig voor een dierenverblijf, een tuinkantoor of een houten recreatieverblijf? Alle kennis en inspiratie is beschikbaar op dehoutgroothandel.nl.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.