Platform voor de interieurbouwbranche
Creativiteit als drijvende kracht achter de nieuwe solid surface collectie
Durasein® Waskom via DecoLegno.

Creativiteit als drijvende kracht achter de nieuwe solid surface collectie

Voor maatwerk in de keuken

In 2022 breidde DecoLegno haar assortiment uit met het solid surface programma van het merk Durasein®. Met dit merk is het Zaanse bedrijf een creatieve partner in het ontwikkelen van vernieuwende en originele ontwerpen. De voordelen van solid surface zijn legio. Het is geschikt voor de meest uiteenlopende toepassingen in maatwerkinterieurs. Van de wandbank in een kantooromgeving tot keukenontwerp en van inloopdouche tot wastafelmeubel. Zelfs waskommen zijn te ontwerpen en snel te bestellen via de online productconfigurator. Er is keuze uit diverse modellen en alle decors uit de Durasein® collectie. Kortom, Durasein® solid surface opent een wereld van creatieve mogelijkheden.

Voordelen van solid surface

Solid surface is een ijzersterk en onderhoudsvriendelijk materiaal dat bestaat uit natuurlijke mineralen, hoogwaardige acrylharsen en pigmenten. Het is antibacterieel en ontwikkeld om te beschermen. Daarom is solid surface bij uitstek geschikt als toepassing in keuken- of sanitair ontwerp. Een ander voordeel van solid surface is dat het thermisch vormbaar is. Dit opent een wereld van creatieve mogelijkheden in het ontwerp. Het materiaal is naadloos te verlijmen. Verwerkt tot grote werkbladen of achterwanden, levert dat een mooi eindresultaat op.

De Durasein® collectie van DecoLegno

Creativiteit is de drijvende kracht achter de collectie die zich onderscheidt met een aantal betoverende en spraakmakende dessins. Decors met levendige aders, subtiele glitters of deeltjes die de beleving geven van glas, graniet of zandsteenkorrels. Maar ook tijdloze en eigentijdse unikleuren.

Badkamer in Durasein® solid surface PAW091 Blanca Carrera via DecoLegno.

De keuken is het hart van het huis en vormt het decor voor de rest van het interieur. Daarom is er steeds meer aandacht voor het ontwerp van de keuken. Functionaliteit en esthetiek gaan daarbij hand in hand. In keukenontwerpen laat Durasein® solid surface zich natuurlijk goed combineren met de collectie decoratief plaatmateriaal van Cleaf. In de showroom van DecoLegno in Westzaan zijn diverse combinaties te zien. Durasein® is hier in de keukens verwerkt als werkblad en achterwand. Bijzonder fraai is de toepassing in het kookeiland waarbij de decorspaanplaat als het ware is opgesloten tussen twee lagen solid surface.

Solid surface in sanitaire ruimtes

Durasein® solid surface is ook zeer geschikt voor het interieur van sanitaire ruimtes. Het materiaal is ontwikkeld om te beschermen en is bestand tegen vocht en schimmel. Daarnaast is het eenvoudig te reinigen én het gaat lang mee omdat lichte beschadigingen vakkundig te repareren zijn. Solid surface is te verwerken in wanden en wastafelmeubels.

Waskommen naar eigen ontwerp

Een onmisbaar item in iedere badkamer of toilet is de wasbak. Een mooie opbouwkom, een functionele onderbouwbak of een meegegoten vorm… met solid surface kun je veel kanten op. DecoLegno levert vijf kant-en-klare Durasein® solid surface waskommen uit voorraad in de kleur PM6207 Angora White. 

Via de productconfigurator zijn waskommen makkelijk zelf samen te stellen en online te bestellen. Er is keuze uit diverse modellen en alle decors uit de Durasein® collectie.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.