Platform voor de interieurbouwbranche
Terug naar overzicht

DecoLegno

DECORATIEF PLAATMATERIAAL VAN HET ITALIAANSE MERK CLEAF

DecoLegno is exclusief distributeur van de collectie decoratief plaatmateriaal van het Italiaanse merk Cleaf. Cleaf biedt een passend alternatief voor de toepassing van natuurlijke materialen in interieur- en meubelontwerp voor zowel particuliere- als kantoor- of hospitality projecten.

Plaatmateriaal met optische én voelbare structuren
Door gebruik te maken van hoogwaardige technologieën is het mogelijk om optische én voelbare structuren te ontwikkelen die niet onder doen voor die van het echte materiaal. De matte optiek en het authentieke reliëf in de houtdecors creëren een bijzonder natuurlijke uitstraling. Maar er zijn ook texturen met de uitstraling van marmer, beton, blauwstaal, bamboe, metaal, gevlochten leer en geweven stof.

Eigentijdse unikleuren
In de collectie van DecoLegno vind je ook eigentijdse unikleuren. Kies jij voor matte basiskleuren met anti-vingerafdruk eigenschap of juist kleurrijk?

HPL, Decor Spaanplaat en ABS Kantenband
Er is een passende oplossing in HPL, decorspaanplaat en bijpassend ABS Kantenband. In de showroom van Decolegno in Wormerveer kun je de volledige collectie bekijken op grote panelen zodat u de beste indruk krijgt van de tekening en de kleur. Gratis A4 stalen vraag je eenvoudig aan via de website.

algemene informatie

Adres Rak 139
1551 NA Westzaan
Nederland
Telefoonnummer +31 (0)75 6165064 E-mailadres info@decolegno.nl Website decolegno.nl

kaart

Gerelateerde artikelen

    Stuur ons een bericht