Platform voor de interieurbouwbranche
Creatieve kanten met elk gewenst decor
Kanten met elk gewenst decor biedt de keuken-, meubel- en interieurbouwer volop nieuwe mogelijkheden voor het vormgeven van unieke meubels en interieurs.

Creatieve kanten met elk gewenst decor

Bij Ostermann zijn nu ook speciaal voor de keuken-, meubel- en interieurbouwer gemaakte ABS kanten met elk gewenst decor verkrijgbaar. Deze worden binnen de kortst mogelijke tijd en in kleine hoeveelheden geleverd.

De mogelijkheden en de veelvoud aan kanten van Ostermann is eindeloos. En dat komt door de nieuwe service: kanten met elk gewenst decor. Maar hoe kan dit? Bij Ostermann kan de keuken-, meubel- en interieurbouwer ABS kanten met elk gewenst decor bestellen. De ABS kanten zijn verkrijgbaar in de diktes 0,4 mm, 1 mm en 2 mm en in kleine hoeveelheden en worden binnen de kortst mogelijke tijd geleverd. Om te weten te komen wat er mogelijk is en hoe men snel en eenvoudig de gewenste kanten kunt bestellen, neemt kunnen keuken-, meubel- en interieurbouwers gerust met Ostermann contact opnemen. Meer informatie over de nieuwe service vindt men via het zoekbegrip „Highlights07“ op de Ostermann website  Deze service biedt de keuken-, meubel en interieurbouwer talrijke nieuwe mogelijkheden voor het creëren van unieke meubels.

Kanten met elk gewenst decor

Hoe groot het assortiment van Ostermann ook is … tot nu toe kon een keuken-, meubel- of interieurbouwer geen passende ABS kant bij een uniek, exclusief decor vinden. Vroeger had men dan vaak gekozen om een aluminium of unikant te verwerken. Met de nieuwe service van Ostermann zijn de mogelijkheden eindeloos. De keuken-, meubel of interieurbouwer maakt het ontwerp en ontvangt van Ostermann de ABS kant in de gewenste afmeting.

Tip van Ostermann: kanten in meerlaagse optiek

Beton boven, Noten onder… en daar tussen nog een fantasiedecor … Met de nieuwe service kan de keuken-, meubel- en interieurbouwer dit decor bedenken en Ostermann levert het. Men kan zich deze kant al op het meubel voorstellen: met een blad in betonlook erop. Daaronder, een front in Noten. En daartussen een combinatie dat beide decors verenigt. Zo creëert de keuken-, meubel- en interieurbouwer unieke meubels.

Kanten voor de winkelinrichting

Men kan er ook voor kiezen om realistische foto’s, een logo of de bedrijfskleuren te verwerken op een kantenband. Er zijn geen grenzen gesteld aan de creativiteit van de keuken-, meubel- en interieurbouwer.

Alles van één leverancier Voor de handmatige of machinale verwerking van ABS kanten is er als totaalvakhandel voor de keuken-, meubel- en interieurbouw bij Ostermann een uitgebreid assortiment werkplaatsbenodigdheden verkrijgbaar. Van gereedschap voor de kantbewerking en -verwerking tot lijmen en reinigingsmiddelen en reparatiemiddelen voor oppervlakken – alles van één leverancier.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.