Platform voor de interieurbouwbranche
Akoestiek… C’est Chic!

Akoestiek… C’est Chic!

Meer natuurlijk groen in ruimtes!

Een optimale ruimteakoestiek creëert niet alleen een aangename ruimtebeleving, maar zorgt ook voor een betere spraakverstaanbaarheid, motivatie, productiviteit én is cruciaal voor gezondheid en welzijn. Soundless Acoustics combineert deze hoogwaardig geluidsabsorberende oplossingen met exclusief design. Een lust voor het oog én het oor.

Deze akoestische panelen zijn bedekt met natuurlijk mos.

Haal de natuur binnen!

De vraag naar natuurlijk ‘groen’ in de ruimte wordt de laatste jaren groter en tegelijkertijd is er meer aandacht voor duurzaamheid. Ook de ruimtebeleving wordt steeds belangrijker. Soundless Acoustics brengt deze elementen samen in één onderhoudsvrije, akoestische oplossing met exclusieve uitstraling die gezien mag worden!

Ook het publiek dat straks op de verste rij zit, wil verstaan wat er beneden op de presentatievloer wordt gezegd.

Met de akoestische panelen bedekt met 100% natuurlijk en onderhoudsvrij mos in combinatie met een hoogwaardig geluidsabsorberende backing, kan een naadloze geluidsabsorberende wand worden gerealiseerd met een indrukwekkende akoestische prestatie van aw 1,0. Deze mospanelen vormen daardoor niet alleen een zeer decoratieve oplossing met een natuurlijke uitstraling, maar tevens een serieuze akoestische toepassing voor de optimalisering van de ruimteakoestiek.

Duurzaam groen

Deze akoestische panelen zijn niet alleen ‘groen’ van kleur maar ook ecologisch ‘groen’, aangezien ze bestaan uit natuurlijke, biologisch afbreekbare en gerecyclede materialen. Bijkomend positief effect is, dat deze groene natuurlijke kleur veel rust uitstraalt en bijdraagt aan een aangename ruimtebeleving.

SOUNDBLOX akoestische betonblokken

In elk project waar een robuuste, stabiele muur net zo belangrijk is als de ruimteakoestiek, zijn Soundblox de perfecte oplossing! Met Soundblox akoestische betonblokken kan de oplossing voor geluidsabsorptie, geluidsisolatie én brandveiligheid geïntegreerd worden in een stabiele muurconstructie. Drie oplossingen in één wand! Door ronde vormen, of door het spelen met kleur, passen Soundblox naadloos in elk design.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.