Platform voor de interieurbouwbranche
Zonder betrouwbare partners geen perfecte oplevering
Modica kastopstelling. (Beeld: Ruben van Dijk, Perfotube)

Zonder betrouwbare partners geen perfecte oplevering

De spil in verbouwingen

Het vinden van betrouwbare partners om mee samen te werken is voor Frans van Heerdt, eigenaar van Atrium Interieurgroep BV, essentieel om zijn projecten tijdig, binnen het klantbudget en kwalitatief af te leveren. Zakelijke relaties op wie je kunt bouwen én vertrouwen. Project Head Sports in Leusden, waar Atrium Interieurgroep onder andere samenwerkte met staalleverancier Perfotube is hiervan een goed voorbeeld. Het project laat zien dat beide bedrijven zowel de expertise als het vermogen hebben om creativiteit en budgettaire overwegingen succesvol te combineren.

Hoogwaardige interieurs voor sport- en dierenspeciaalzaken

Atrium Interieurgroep is geen nieuwkomer binnen de interieurbouwbranche. Al meer dan 25 jaar levert het bedrijf hoogwaardige interieurinrichtingen aan diverse opdrachtgevers, met een speciale focus op winkelinrichtingen. Eigenaar Frans van Heerdt beschouwt Atrium als de spil in verbouwingen, waarbij hij zich richt op het ontwerpen, produceren en installeren van interieurs voor deze specifieke markt. 

Project Head Sports Leusden

Onlangs leverde Frans het showroominterieur voor het merk Head, gevestigd in het Sports Business Center in Leusden op. De showroom richt zich op retailers die hier hun producten voor o.a. racketsport ­– zoals tennis en padel – inkopen, maar heeft ook een flink assortiment artikelen voor wintersport, kleding en accessoires. Dat vraagt om een passende inrichting. Het ontwerp hiervoor kwam via een tevreden connectie bij Atrium Interieurgroep terecht, zij zorgden voor een budgettaire afgeleide van het oorspronkelijke plan. 

Frans legt uit: “Toen Head ons benaderde voor een nieuw showroominterieur, lag het plan er al. Op basis daarvan hebben we een ‘herontwerp’ gemaakt. Dit werd een kosteneffectieve oplossing voor zonder afbreuk te doen aan de uitstraling. Dat was ook het moment waarop Perfotube in beeld kwam.”

Een bijzondere samenwerking

Bij het herontwerpen van Head Sports lag de uitdaging voor Atrium in het naadloos laten overvloeien van twee verschillende werelden – sport en luxe – zonder daarbij het budget van de klant te overschrijden. 

Frans licht toe: “Hier komen betrouwbare leveranciers om de hoek kijken. Je moet weten dat je van elkaar op aan kunt. Afspraak is afspraak en het is nog fijner als ze met oplossingen komen waar je zelf niet aan hebt gedacht. Perfotube is zo’n voorbeeld. Ze leveren bovendien niet alleen standaard staaloplossingen voor retail, maar kunnen ook op maat gemaakte, speciale elementen creëren. Deze combi was precies wat we nodig hadden om het project te laten slagen. Het doel van de showroompresentatie was het product, niet de presentatie. Door te kiezen voor een matzwarte afwerking, oogt het luxe, maar het product staat op nummer één!

Ster van het project

Een opvallend element in het interieur van Head is de Modica kastopstelling. De kasten werden geleverd door Perfotube en zijn uitgevoerd in RAL 9005 zwart fijnstructuur, waardoor ze perfect passen bij de zwarte muren en het rotsmuuraccent van de showroom. Frans benadrukt: “De Modica kastopstelling was een gedurfde keuze, maar we zijn enorm tevreden met het resultaat. Het biedt niet alleen de nodige functionaliteit, maar voegt ook een stijlvolle uitstraling toe.” 

Betrouwbare partners zoals Perfotube, zijn een onmisbare kracht achter het succes van vele interieurprojecten, zoals blijkt uit het resultaat bij Head in Leusden. En daarom is de vraag gerechtvaardigd: wat drijft jou om de norm te overstijgen en de verwachtingen van je klanten te overtreffen?  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.