Platform voor de interieurbouwbranche
Wereldwijde producent van kwalitatief kantenband verovert Nederland
Kantoor Hranipex Nederland.

Wereldwijde producent van kwalitatief kantenband verovert Nederland

Een nieuwe betrouwbare partner in de sector

In de dynamische wereld van interieurbouw is het vinden van betrouwbare leveranciers van cruciaal belang. Hranipex, opgericht in Tsjechië in 1993, heeft zich ontwikkeld tot een vooraanstaande producent van hoogwaardig kantenband, meubelbeslag en meer. Met een internationaal bereik en focus op klantgerichtheid, bedient het bedrijf meerdere tevreden afnemers in Nederland en zijn ze actief in meer dan 70 landen.

Kantenband productie.

Wereldwijde productie en toewijding

Gareth Peter Burke, Managing Director Hranipex Nederland, vertelt: “Hranipex is geen distributeur, maar een toonaangevend producent die rechtstreeks aan interieurbouwers levert. Daarom kunnen we veel flexibeler zijn dan men gewend is. Met meer dan 600 medewerkers verspreid over verschillende landen hebben we de capaciteit om aan de vraag te voldoen en duurzame, eersteklas producten te leveren aan onze relaties. Dit brede bereik stelt ons in staat om de behoeften van interieurbouwers in Nederland en daarbuiten te vervullen en onze positie als betrouwbare partner in de sector te versterken.”

Meubelbeslag Hranipex sfeerbeeld. (Beeld: ronstik)

Hranipex biedt een breed scala aan producten, waaronder kantenband in verschillende decors en dimensies voor plaatmaterialen van gerenommeerde merken zoals Egger, Kronospan, Unilin en Pfleiderer. Gareth benadrukt: ‘”Wat ons onderscheidt, is ons vermogen om al voor speciale bestellingen vanaf 100 meter perfect matching kantenband voor unikleuren te leveren. Dit stelt interieurbouwers in staat om aan specifieke projecteisen te voldoen en creatieve ontwerpen tot leven te brengen. Met Hranipex kunnen interieurbouwers vertrouwen op nauwkeurige kleurmatching en duurzame kantenbandoplossingen. We werken nauw samen met productmanagers van plaatmaterialen om ervoor te zorgen dat onze producten perfect aansluiten op hun materialen.”

Nauwkeurige kleurmatching en duurzaamheid

Gareth vervolgt: “Ons kantenband van uitzonderlijke kwaliteit is de kern van ons aanbod. We garanderen nauwkeurige kleurmatching en hebben ons productieproces voor ABS kantenband getransformeerd tot een gesloten cirkel, zonder reststromen. Het afval wordt vermalen tot korrels en opnieuw gebruikt voor de productie van nieuw kantenband, wat bijdraagt aan onze duurzaamheidsinspanningen.”

Headquarters Hranipex Tsjechie.

Groeiende productie en expertise

Sinds de oprichting in een klein schuurtje in Tsjechië in 1993 is Hranipex uitgegroeid tot een betrouwbaar bedrijf dat nu actief is in ruim 70 landen over de hele wereld. Later dit jaar worden twee state-of-the-art productielijnen voor kantenband toegevoegd om de kwaliteit en productiviteit te waarborgen. Naast kantenband bieden ze ook meubelbeslag aan. Gareth legt uit: “Hardlopers in ons assortiment zijn onder andere de scharnieren van Riex. We bieden dezelfde kwaliteit als topmerken, maar tegen een verrassend betaalbare prijs.” 

Het Nederlandse kantoor van Hranipex is gevestigd in Herkenbosch (Limburg). Gareth zelf heeft ruim 15 jaar ervaring met polymeren en ABS-toepassingen. Hij staat open voor klantvragen en advies. “Bovendien hebben we eigen chemici in dienst”, legt Gareth uit. “Daardoor kunnen we technische vragen razendsnel beantwoorden.”

Warehouse Hranipex.

Eenvoudig bestellen via de webshop

Alle producten van Hranipex zijn verkrijgbaar via een gebruiksvriendelijke webshop. Gareth voegt eraan toe: “Na het aanmaken van een account kunnen interieurbouwers eenvoudig bestellingen plaatsen en profiteren van onze hoogwaardige producten en toegewijde service.” 

Neem een kijkje in de webshop van Hranipex (www.hranipex.nl) en maak een account aan om eenvoudig bestellingen te plaatsen. Ontdek zelf de hoogwaardige producten en service die Hranipex te bieden heeft voor jouw interieurprojecten.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.