Platform voor de interieurbouwbranche
Terug naar overzicht

Hranipex

Hranipex is een gerenommeerd producent en distributeur van kantenbanden in Centraal-en Oost-Europa. Behalve een ruime collectie van kantenbanden omvat ons productportfolio smelt-, dispersie-, montage- en constructielijmen. Om ons aanbod compleet te maken, bevelen we  onze reinigingsmiddelen en elektronische dispersieapparatuur aan als effectief hulpmiddel bij het verlijmen van meubelonderdelen. Wij bieden een individuele benadering en advies voor het hele scala aan producten.

Hranipex is in 1993 opgericht en is sindsdien uitgegroeid tot  een gevestigde naam in de branche. Ons team streeft ernaar die reputatie steeds verder uit te bouwen door de wens van de klant voorop te stellen.

We streven naar verdere groei in heel Europa, zodat onze klanten overal van onze concurrentievoordelen kunnen profiteren. De bedrijfsfilosofie van Hranipex heeft zich in het verleden bewezen en is ook onze leidraad voor de toekomst: kwaliteit, snelheid, betrouwbaarheid, superieure service en professionaliteit in alle aspecten van ons werk zijn de bouwstenen voor de tevredenheid van onze klanten.

Sluit u ook aan bij een bekwaam leverancier, die regelmatig zijn kwaliteiten bewijst in het dagelijks werk met zijn klanten!

algemene informatie

Adres Südstraße 15 / Gebäude 16b
99867 Gotha
Duitsland
Telefoonnummer 03621 / 51 433 0 E-mailadres info@hranipex.de Website hranipex.de

kaart

    Stuur ons een bericht