Platform voor de interieurbouwbranche
Veel enthousiasme over nieuwe editie. Eindelijk weer HoutPro+
Congrescentrum 1931.

Veel enthousiasme over nieuwe editie. Eindelijk weer HoutPro+

Van 1 t/m 4 november is het eindelijk weer tijd voor HoutPro+! Na 5 jaar kan de houtverwerkende branche elkaar hier weer ontmoeten. In congrescentrum 1931 vertelden de organisatie en verschillende deelnemende partijen wat we kunnen verwachten van het evenement.

Geboeid publiek voor de persconferentie.

Lieve Vermeulen van organisator Claever Associates: “We zijn ontzettend blij dat we HoutPro+ opnieuw kunnen organiseren. De hele wereld stond stil en iedereen heeft zijn of haar uitdagingen over zich gekregen, ook wij zijn daar niet van gespaard gebleven. Doordat alles stil stond, zijn er echter ook best veel positieve dingen gebeurd. We hebben de tijd kunnen nemen om alles onder de loep te nemen en te optimaliseren.”

Anja Stuerbout – Sales Manager HoutPro+.

Daarom de optimaliseringen nu even op een rij: allereerst is de nieuwe bezoekersregistratie, ook volgens de Brabanthallen, het meest duidelijke, eenvoudige en snelste aanmeldproces. Daarnaast kunnen exposanten tijdens de beurs gratis gebruik maken van het vernieuwde scansysteem om bezoekers via een QR code te registreren. Hier wordt nog een extra feature aan toegevoegd, die later bekend wordt. 

Lieve Vermeulen van organisator Claever Associates.

Zelf uitnodigen essentieel

Ondertussen is ook een vernieuwde website gelanceerd, waarop de exposanten alles kunnen regelen. Van de inrichting van hun stand tot nieuwsberichten voor de website en het met bezoekers delen van foto’s, brochures en dergelijke. Gescande bezoekers zijn zichtbaar voor de standhouders net als bezoekers die zich met de persoonlijke exposantencode registreren. Vermeulen: “We merken steeds opnieuw dat exposanten die veel mensen uitnodigen ook het meest succesvol zijn op de beurs.”

Monique van Niekerk vertelt over de terugkeer van Koninklijke CBM.

Naast de exposanten biedt HoutPro+ entertainment en informatie door verschillende samenwerkingen. Onder meer met de Baars & Bloemhoff Maatwerk Awards. Deze Awards groeiden van een klein evenement in 2018 uit tot grootse wedstrijd met regiofinales. Anno 2022 richt Baars & Bloemhoff zich op de behoefte aan nieuw, goed personeel.  Met de kreet: ‘The Battle for Talent’ gaat de organisatie op zoek naar nieuw talent. Op deze manier willen zij de hele branche in het zonnetje zetten en elke (beginnend) meubelmaker en interieurbouwer een kans geven om zichzelf in de kijker te spelen als de ideale werkgever óf werknemer. 

Nina Klijs doet het woord namens Baars & Bloemhoff.

Aandacht voor talent

Tijdens HoutPro+ wordt het jachtseizoen naar talent met veel bombarie geopend. Alle bezoekers van HoutPro+ kunnen zich voorinschrijven voor de Baars & Bloemhoff Maatwerk Awards editie 2023. Daarnaast is een Wall of Fame voor alle oud-winnaars en zal er een expo zijn van zes topstukken van HMC-studenten. Het publiek kan stemmen op de eigen favoriet. Het HMC is zelf ook goed vertegenwoordigd op de beurs. Zo werken studenten van de opleiding interieuradviseur hier live aan de inrichting van het Tiny House, waarvan eerder al de basis is neergezet.

Monique van Niekerk, relatiemanager van Koninklijke CBM. “In november staan wij voor het eerst sinds jaren weer op de HoutPro+. Het doel van deze beurs is om onze leden en Business Partners op te zoeken én onze leden uit te nodigen voor een bezoek. We willen het gesprek aangaan met ondernemers en werknemers in de branche, we willen horen wat er in de branche speelt en hoe zij er mee om gaan. We willen ook aangeven waar wij als branchevereniging mee bezig zijn, zoals de verduurzaming van de branche, bijvoorbeeld het recyclen van MDF en spaanplaat (Woodloop). Het Jong Management netwerk is uitgenodigd voor een borrel op het Houtplein.”  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.