Platform voor de interieurbouwbranche
Van Hoecke opent gloednieuwe virtuele omgeving – Klant kan zich coronavrij oriënteren

Van Hoecke opent gloednieuwe virtuele omgeving – Klant kan zich coronavrij oriënteren

Ons werk- en privéleven werden grondig door elkaar geschud en ook onze manier van communiceren, elkaar ontmoeten, … werd helemaal herdacht. Toch is er een aantal zaken dat nooit verandert.

Net als altijd zette Van Hoecke uit Sint-Niklaas volop in op innovatie en ontwikkeling van nieuwe producten en diensten die in 2021 uitgerold zullen worden. Om deze aan hun klanten en contacten te tonen, ontwikkelde ze een gloednieuwe virtuele omgeving waarin bezoekers zelf alles kunnen ontdekken! 

“Het afgelopen jaar hebben we de fysieke contactmomenten met onze klanten gemist”, vertelt CEO Peter Van Hoecke. “Beurzen werden geannuleerd en het was niet altijd vanzelfsprekend om bij onze klanten langs te gaan of om ze bij ons uit te nodigen. Daarom gingen we op zoek naar een vernieuwende manier om toch in contact te treden.” Van Hoecke creëerde een gloednieuwe, virtuele omgeving waarin hun klanten kunnen rondwandelen om op die manier de nieuwigheden die er dit voorjaar aankomen te ontdekken. 

(Beeld: Juan Wyns)

Vier merken als leidraad

De vier merken van Van Hoecke (Van Hoecke, Blum, Orgalux en TA’OR BOX) krijgen een eigen plek in de virtuele omgeving. “Aan de hand van video’s stellen onze mensen de verschillende projecten en productinnovaties voor aan de bezoekers”, vertelt Peter. Daarnaast is er de mogelijkheid om extra informatie te downloaden of een afspraak te maken met één van onze medewerkers om dieper in te gaan op één of meer van de thema’s. “Het voordeel van deze omgeving is dat we niet gebonden zijn aan één beursmoment. Het is de ideale manier om op regelmatige basis nieuwigheden te delen met onze klanten”, vult Peter aan. 

In de kijker

Deze virtuele omgeving bewijst dat Van Hoecke op het vlak van de digitalisering nooit stilzit. Maar ook aan de eigen webshop voegde men een nieuwe feature toe. De Online Corpusconfigurator (OCC) van Blum maakte het al mogelijk om meubels nauwkeurig uit te tekenen, inclusief alle benodigde beslagproducten. Dankzij een nieuwe integratie met de webshop van Van Hoecke is het bestellen van die beslagproducten kinderspel. Met één druk op de knop wordt alles, zelfs de op maat gemaakte lades, vanuit de OCC in bestelling gezet. Zo hoeft de klant slechts één keer al zijn maatvoeringen in te geven. 

Bij Blum hebben ze dit jaar twee mooie nieuwigheden in petto. De MINIPRESS top is een gloednieuwe machine die de sterke punten van de gekende Blum machines combineert met de nieuwste technologie. Daarnaast geven de LEGRABOX design opties nog meer mogelijkheden om het bekende ladesysteem te personaliseren en volledig af te stemmen op ieders interieur. 

Die individualisering van een lade, tillen ze bij het houten boxsysteem TA’OR BOX naar een ongekend niveau. TA’OR BOX is een volledig lakbare lade. Een uitvoering met een speciale lakdraagfolie zorgt ervoor dat de klant zelf de lade kan lakken in de kleur die het best bij zijn project past. De folie garandeert een vlot lakproces en een egaal eindresultaat. Het uitzicht van deze unieke lade bepaalt de klant volledig zelf!

En tot slotte heeft ook Orgalux een nieuwe digitale innovatie. Met een handige plug-in in de Van Hoecke webshop wordt het uitkiezen van een passende lade-indeling kinderspel. Bij het bestellen van een lade, geeft de klant sowieso alle gegevens (hoogte, breedte, kleur, …) in. De software doet daarna een voorstel welke indelingen perfect in die lade zouden passen. 

Wilt u alles te weten komen over deze nieuwe innovaties? U kunt hiervoor terecht in de virtuele omgeving van Van Hoecke via www.vanhoecke.be/vhirtua 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.