Platform voor de interieurbouwbranche
Snoepwinkel voor vakmensen in de interieurbouw
Interieurbouwers zijn van harte welkom voor inspiratie of advies.

Snoepwinkel voor vakmensen in de interieurbouw

Hagelnieuwe showroom in Waalwijk

Hij is af! Eind oktober opende Maiburg haar vernieuwde showroom in Waalwijk. Een week lang organiseerde het bedrijf de Maiburg Fineerdagen, om dit te vieren. Relaties konden op uitnodiging onder meer de complete collectie Kaindl-, Finsa- en Latho fineer bekijken. Daarnaast werden de afwerkingsmogelijkheden van fineer met de oliën en lakken van Loba getoond.

Zitruimte in de nieuwe Maiburg showroom.

“Maiburg kent een ruime collectie gefineerd plaatmateriaal”, zegt Frank van Boxtel, marketeer van Maiburg. “Wij leveren de merken Finsa, Latho en Kaindl. In samenwerking met deze leveranciers is een uitgebreid voorraadprogramma samengesteld, speciaal voor de Nederlandse markt. Het zal niemand verbazen dat het merendeel van deze collectie bestaat uit Europees eiken en notenfineer. De collectie laat het eiken in al zijn facetten zien, van klassieke vlam tot en met een rauwe, rustieke en massief ogende uitstraling. De voordelen van gefineerd plaatmateriaal zijn, behalve de goede verwerkbaarheid en de natuurlijke look & feel, ook de vele verschillende sferen die je kunt neerzetten. Van een stijlvolle ruimte met eiken kwartiers tot een zo ruig en ruw mogelijke uitstraling; voor bijna elk project of ontwerp is een passend fineer beschikbaar.”

De grootste voorraad decoratief plaatmateriaal van Nederland

Fineer is slechts een van de productgroepen uit het Maiburg-assortiment. In de showroom zijn natuurlijk ook de meest recente collecties van decoratief plaatmateriaal te zien. “Wij verdelen het plaatmateriaal van topmerken zoals Abet Laminati, Econ, Finsa, Formica, Homapal en Pfleiderer. Ook tonen wij het decoratieve plaatmateriaal van Kaindl, waarvan wij de exclusieve leverancier zijn. Het Kaindl Decor Spectrum bestaat uit een breed scala aan kleuren, decors en authentieke oppervlaktestructuren. Uniek zijn de heel mooie Natural Touch gesynchroniseerde decors, waarbij de structuur gelijk loopt aan het decor.”

Oliën en lakken van Loba.

Ook voor de meeste recente ontwikkelingen op het gebied van duurzame materialen kunnen interieurbouwers terecht in Waalwijk. “Plaatmateriaal gemaakt van bermgras, tomatenloof, jeans of koffiedrab; we vertellen je hier alles over in onze showroom. De grootste voorraadcollectie decoratief plaatmateriaal van Nederland vind je voortaan op één plek. We willen interieurbouwers inspireren met grote stalen, de vele collectieboeken en kasten vol samples. Wees welkom in onze snoepwinkel voor vakmensen in de interieurbouw!”  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.