Platform voor de interieurbouwbranche
Optimale productontwikkeling met oog voor een betere toekomst
Innovatie en duurzaamheid zijn van groot belang.

Optimale productontwikkeling met oog voor een betere toekomst

‘We zijn een uitstekende partner voor de meubelindustrie’

Hranipex bestaat al meer dan 30 jaar. Deze van oorsprong Tsjechische leverancier voor de meubelindustrie is bekend vanwege haar uitgebreide productportfolio, scherpe prijzen, een optimale service, maar zeker ook vanwege de aandacht voor het milieu en de diverse sociale aspecten.

Tienduizenden tevreden klanten in meer dan 60 landen. Elke dag meer dan 17.000 artikelen op voorraad. Sinds 2023 is er ook een kantoor en magazijn in Nederland. Hierdoor is Hranipex in staat om goederen binnen 24 uur te leveren. Denk daarbij aan producten als kantenband, meubelbeslag, lijmen en reinigingsmiddelen. Dit maakt Hranipex tot een uitstekende partner voor de meubelindustrie. Maar natuurlijk gaat het ook om de deskundige ondersteuning en het professionele advies op het gebeid van duurzaamheid en milieu. 

Uitgebreide productaanbod

Om een beter beeld te krijgen nemen we de diverse productgroepen eens onder de loep:

1. Meubelbeslag: dit komt de functionaliteit van meubels ten goede. De collectie varieërt van scharnieren, handgrepen/knoppen en ladesystemen tot hefmechanismen en schuifoplossingen; 

2. LED-verlichting en accessoires: Hranipex LED-verlichting combineert energie-efficiëntie, lange levensduur, milieuvriendelijkheid, ontwerpveelzijdigheid en geavanceerde functies, waardoor het een kosteneffectieve en duurzame verlichtingsoplossing is voor verschillende toepassingen;

3. Fineer en melamine: Door gebruik te maken van het juiste fineer en melamine kunnen meubels een juiste upgrade ondergaan waarbij de natuurlijke schoonheid van hout nog meer in het oog springt;

4. Kantenband: Hierbij is de focus gericht op kwaliteit en esthetie. Deze zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren, maten en oppervlaktestructuren. Zowel voor een natuurlijk houtdecor als voor een strakke, moderne afwerking; 

5. Lijmen en reinigingsmiddelen: Om ervoor te zorgen dat de producten naadloos en duurzaam worden aangebracht, biedt Hranipex hoogwaardige lijmen en reinigingsmiddelen die de levensduur van meubels verbeteren. 

ESG in de kern van elke beslissing

Dan is er natuurlijk aandacht voor duurzaamheid en het milieu. Werken volgens de principes van ESG (Environmental, Social, and Governance responsibility) staat centraal bij Hranipex. Toewijding aan verantwoordelijk produceren vormt de kern van elke beslissing die het bedrijf neemt. Hranipex vindt het belangrijk dat de ecologische voetafdruk van haar activiteiten en producten minimaal is. Dit is mogelijk door op efficiënte wijze om te gaan met energie en andere hulpbronnen, maar ook door gebruik te maken van hernieuwbare bronnen. Het bedrijf werkt dan ook actief aan het verminderen van de uitstoot van broeikasgassen en het minimaliseren van afval in haar productieprocessen.

Sociale aspecten

Maatschappelijke verantwoordelijkheid is een ander belangrijk element van de activiteiten van de organisatie. Het bedrijf erkent het belang van zorg voor haar werknemers, leveranciers en de gemeenschap waarbinnen het actief is. Het implementeren van verantwoorde arbeidsvoorwaarden, ondersteuning in de ontwikkeling van vaardigheden en het bevorderen van diversiteit op de werkplek hebben een hoge prioriteit. Daarnaast houdt het bedrijf zich bezig met verschillende sociale en liefdadigheidsactiviteiten die bijdragen aan het algehele welzijn en een  verantwoorde ontwikkeling van de samenleving.

Toewijding aan kwaliteit, innovatie en duurzaamheid

Bij Hranipex is men ervan overtuigd dat elk element een belangrijke bijdrage levert aan de kwaliteit en esthetische aantrekkingskracht van de te ontwikkelen meubels. Innovatie en duurzaamheid zijn daarbij van groot belang. De medewerkers van Hranipex zijn continu bezig met onderzoeks- en ontwikkelingsinspanningen, zodat het progressie bij de ontwikkeling van producten kan blijven boeken. Milieubewustzijn staat altijd centraal. Dat is terug te zien in de duurzame inkoop- en productiemethoden zodat de ecologische impact vermindert.

De medewerkers van Hranipex zijn continu bezig met onderzoeks- en ontwikkelingsinspanningen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.