Platform voor de interieurbouwbranche
Opslagcapaciteit uitgebreid met nieuwe stellingen
Draagarmstellingen van OHRA.

Opslagcapaciteit uitgebreid met nieuwe stellingen

Maar liefst 186 strekkende meters draagarmstelling en 12 strekkende meters insteekstelling

Brentjens is een florerend bedrijf. Het karakter van een echt familiebedrijf is hier zorgvuldig bewaard gebleven en dat is ook één van de sterke kanten van het bedrijf. In de vestigingen in Haelen en Gronsveld kan de professional terecht voor een uitgebreid assortiment hout, plaat- en bouwmaterialen. Beide locaties hebben bovendien een prachtige showroom en een afhaalcenter voor gereedschappen én bouw- en afbouwmaterialen. 

De persoonlijke aandacht en de goede kwaliteit van zowel het assortiment als de dienstverlening staan hoog in het vaandel. Het enthousiaste team staat klaar om vragen te beantwoorden en mee te denken over mogelijke oplossingen. Oók voor vraagstukken, waarop niet direct antwoord kan worden gegeven. Bovendien kan de klant bij Brentjens rekenen op een uitstekende service en een flexibele instelling. In de moderne werkplaats worden producten op maat gemaakt en klanten die materialen komen afhalen, krijgen hulp bij het inladen van de bestelling.

Onlangs heeft Brentjens bouwproducten te Haelen opdracht gegeven aan OHRA Opslagsystemen om de opslagcapaciteit van hun afhaalcenter uit te breiden.

Opslagcapaciteit uitgebreid

Onlangs heeft Brentjens bouwproducten te Haelen opdracht gegeven aan OHRA Opslagsystemen om de opslagcapaciteit van hun afhaalcenter uit te breiden met maar liefst 186 strekkende meters draagarmstelling en 12 strekkende meters insteekstelling.

De draagarmstellingen zijn 6 meter hoog en tellen 6 opslagniveaus. Op verzoek van Brentjens zijn alle stellingen uitgevoerd in de kleur lichtgrijs (RAL7035). Deze keuze had geen meerprijs tot gevolg. De insteekstellingen tellen 5 á 6 opslagniveaus per sectie. Brentjens heeft de verticale vakverdeling in eigen beheer gerealiseerd door middel van spaanplaten met een materiaaldikte van 18 mm. De entresolvloer wordt gebruikt voor opslag van incourante bouwmaterialen en biedt uiteindelijk een verdubbeling van het vloeroppervlak (2 x 63 m2).

Over OHRA

OHRA is al meer dan 40 jaar één van de marktleiders voor opslagsystemen voor zware lasten in Europa. Als specialist voor de opslag van bijzonder lange, zware of volumineuze goederen hebben de draagarm- en palletstellingen van OHRA hun nut bewezen op de markt voor opslagtechniek. Ze worden gekenmerkt door een bijzonder hoog draagvermogen, robuustheid en duurzaamheid. Het assortiment varieert van eenvoudige stellingoplossingen en volledige magazijnen met stellingen tot complexe, volledig geautomatiseerde opslag- en orderverzamelsystemen voor bedrijven van elke omvang en een breed scala aan industrieën. Alle OHRA-producten worden in eigen huis geproduceerd in Kerpen (Duitsland). Tegenwoordig heeft OHRA eigen verkoopkantoren in 14 Europese landen en wordt het vertegenwoordigd door handelspartners in 14 andere landen.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.