Platform voor de interieurbouwbranche
Nieuws

Opslagcapaciteit uitgebreid met nieuwe stellingen

Draagarmstellingen van OHRA.

Tekst | OHRA/Jan Mol

Beeld | OHRA

18 november 2021 Leestijd 3 minuten

Deel dit artikel

Maar liefst 186 strekkende meters draagarmstelling en 12 strekkende meters insteekstelling

Brentjens is een florerend bedrijf. Het karakter van een echt familiebedrijf is hier zorgvuldig bewaard gebleven en dat is ook één van de sterke kanten van het bedrijf. In de vestigingen in Haelen en Gronsveld kan de professional terecht voor een uitgebreid assortiment hout, plaat- en bouwmaterialen. Beide locaties hebben bovendien een prachtige showroom en een afhaalcenter voor gereedschappen én bouw- en afbouwmaterialen. 

De persoonlijke aandacht en de goede kwaliteit van zowel het assortiment als de dienstverlening staan hoog in het vaandel. Het enthousiaste team staat klaar om vragen te beantwoorden en mee te denken over mogelijke oplossingen. Oók voor vraagstukken, waarop niet direct antwoord kan worden gegeven. Bovendien kan de klant bij Brentjens rekenen op een uitstekende service en een flexibele instelling. In de moderne werkplaats worden producten op maat gemaakt en klanten die materialen komen afhalen, krijgen hulp bij het inladen van de bestelling.

Onlangs heeft Brentjens bouwproducten te Haelen opdracht gegeven aan OHRA Opslagsystemen om de opslagcapaciteit van hun afhaalcenter uit te breiden.

Opslagcapaciteit uitgebreid

Onlangs heeft Brentjens bouwproducten te Haelen opdracht gegeven aan OHRA Opslagsystemen om de opslagcapaciteit van hun afhaalcenter uit te breiden met maar liefst 186 strekkende meters draagarmstelling en 12 strekkende meters insteekstelling.

De draagarmstellingen zijn 6 meter hoog en tellen 6 opslagniveaus. Op verzoek van Brentjens zijn alle stellingen uitgevoerd in de kleur lichtgrijs (RAL7035). Deze keuze had geen meerprijs tot gevolg. De insteekstellingen tellen 5 á 6 opslagniveaus per sectie. Brentjens heeft de verticale vakverdeling in eigen beheer gerealiseerd door middel van spaanplaten met een materiaaldikte van 18 mm. De entresolvloer wordt gebruikt voor opslag van incourante bouwmaterialen en biedt uiteindelijk een verdubbeling van het vloeroppervlak (2 x 63 m2).

Over OHRA

OHRA is al meer dan 40 jaar één van de marktleiders voor opslagsystemen voor zware lasten in Europa. Als specialist voor de opslag van bijzonder lange, zware of volumineuze goederen hebben de draagarm- en palletstellingen van OHRA hun nut bewezen op de markt voor opslagtechniek. Ze worden gekenmerkt door een bijzonder hoog draagvermogen, robuustheid en duurzaamheid. Het assortiment varieert van eenvoudige stellingoplossingen en volledige magazijnen met stellingen tot complexe, volledig geautomatiseerde opslag- en orderverzamelsystemen voor bedrijven van elke omvang en een breed scala aan industrieën. Alle OHRA-producten worden in eigen huis geproduceerd in Kerpen (Duitsland). Tegenwoordig heeft OHRA eigen verkoopkantoren in 14 Europese landen en wordt het vertegenwoordigd door handelspartners in 14 andere landen.  

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

louwers mediagroep
 • Z&R

  Z&R

  Platform over zon- en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen

  Naar website
 • Profiel

  Profiel

  Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid

  Naar website
 • I&L

  Instore & Livecomm

  Platform over beurzen, retail & online business

  Naar website
 • I&B

  Installatie & Bouw

  Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit

  Naar website
 • GWW

  Grond / Weg / Waterbouw

  Platform over civiele techniek & infrastructuur

  Naar website
 • B&S

  Beton & Staalbouw

  Platform over beton en staal in de bouw

  Naar website
 • Gevelbouw

  Gevelbouw

  Platform over gevels, glas & daken

  Naar website
 • badz

  Bouwen aan de Zorg

  Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland

  Naar website
 • mediagroeplogo

  Binnenwerk

  Platform voor de interieurbouwbranche

  Naar website
0%