Platform voor de interieurbouwbranche
One-stop-shopping voor de professional. Sterk in verven en lakken – én professionele toebehoren 
Keukens-spuiten.nl gebruikt graag de all in one pigmentlak Bluefin Pigmores 4in1 van ADLER.

One-stop-shopping voor de professional. Sterk in verven en lakken – én professionele toebehoren 

De Oostenrijkse verf- en lakproducent ADLER beschikt over een breed productassortiment voor de professionele oppervlaktebehandeling van hout. Eén van deze producten is Bluefin Pigmores 4in1: een 4-in-1 pigmentlak op waterbasis voor MDF-platen. Om deze en andere lakken van ADLER op de juiste manier aan te brengen, zijn verschillende toebehoren nodig. Schilderprofessionals vinden bij ADLER dan ook een breed assortiment aan professionele verf- en lakbenodigdheden. 

Een populair product bij ADLER Benelux is Bluefin Pigmores 4in1: isolatie, plamuur, kleur- en dekkende lak in één. Daarmee is het de juiste oplossing voor meubelfabrikanten op zoek naar een all-in-one oplossing: de lak is efficiënt in gebruik, biedt een rijk kleurenpalet, is milieuvriendelijk en zorgt voor een blijvend mooi resultaat. “Ons product MDF-4in1 met oplosmiddel is al jaren een favoriet bij onze klanten. Als pioniers op het gebied van verf en lakken op waterbasis waren wij bij ADLER echter bijzonder gebrand op het ontwikkelen van een net zo goede allround-lak op waterbasis”, vertelt Jeffrey Gerritse, technisch accountmanager bij ADLER Benelux in Heeze. 

De schilderprofessional vindt bij ADLER ook allerlei professionele toebehoren, zoals deze schuurmachine.

Bluefin Pigmores 4in1 kan direct op hoogwaardige MDF-platen worden aangebracht door middel van de lak-op-lak-methode. Door optimale eigenschappen ten aanzien van schuren en vullen zijn efficiënte processen gewaarborgd. “Met twee tot drie lagen kunnen robuuste, kleurintensieve oppervlakken gerealiseerd worden die bij de ringtest goede resultaten behalen”, legt Gerritse uit. 

Bluefin Pigmores 4in1 kan daarnaast worden ingezet in een groot aantal branches: “Deze lak kan in de hele meubelindustrie en de interieurbouw worden gebruikt, inclusief in keukens en badkamers”, belooft Gerritse. “Dankzij de uitstekende chemische en mechanische samenstelling is aflakken niet meer nodig.” De lak is verkrijgbaar in een breed kleurenpalet. Wie wil kan daarnaast de structuurpasta ADLER Aquafix S toevoegen om een grove structuur aan te brengen.

ADLER – Door onze aderen stroomt verf

Met circa 670 medewerkers is ADLER de toonaangevende fabrikant van lakken, verven en houtverduurzamingsmiddelen in Oostenrijk. Het familiebedrijf werd in 1934 opgericht door Johann Berghofer en is vandaag de dag onder leiding van Andrea Berghofer in handen van de derde generatie. Elk jaar verlaat 22.000 ton lak de fabriek in Schwaz (Tirol) naar klanten in meer dan 30 landen over de hele wereld. In 2018 werd in Heeze ADLER Benelux opgericht; daarnaast heeft ADLER verkoopkantoren in Duitsland, Italië, Polen, Zwitserland, Tsjechië en Slowakije.

ADLER is sinds 2018 als één van de eerste bedrijven in zijn branche 100% klimaatneutraal. Met behulp van een groot aantal maatregelen heeft ADLER zijn ecologische voetafdruk tot een minimum weten te beperken. ADLER compenseert onvermijdelijke restemissies door erkende klimaatbeschermingscertificaten en draagt zo bij aan de financiering van nieuwe klimaatbeschermingsprojecten.

Professionele verf- en lakbenodigdheden 

Bij ADLER kan de professional echter niet alleen terecht voor verven, lakken, oliën en beitsen, maar ook voor alle toebehoren. Hiermee biedt ADLER zijn klanten een compleet assortiment van hoge kwaliteit. Dit bestaat onder andere uit verschillende professionele spuitapparaten inclusief toebehoren, net als allerlei schuurapparatuur en -middelen. Ook verkoopt ADLER diverse polijst- en reinigingsmiddelen en afdichtmiddelen, kleefstoffen en kits. Uiteraard vinden professionals bij ADLER een breed palet aan kwasten, spatels, borstels en lakrollen. Ook allerlei hulpmiddelen, zoals aflakpapier, mengbekers, weegschalen en afplakband, mogen niet ontbreken. Daarnaast zijn bij ADLER verschillende artikelen voor reparatie en onderhoud verkrijgbaar, waaronder uitgebreide meubel- en parketverzorgings- en reinigingssets. Tot slot verkoopt ADLER tevens werkkleding en beschermende producten. Denk hierbij aan (wegwerp)overalls, maskers en veiligheidsbrillen. 

Wie graag wil weten welke toebehoren ADLER in zijn assortiment heeft, kan een catalogus aanvragen via office@adler-benelux.com.   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.