Platform voor de interieurbouwbranche
Nulvoegkanten in verschillende kleuren

Nulvoegkanten in verschillende kleuren

Van 21 tot en met 24 mei 2019 vindt in Keulen de Interzum (internationale beurs voor toeleveranciers van de meubelindustrie en binnenbouw) plaats. Als Europees opererende totaalhandel is Ostermann ook dit jaar weer met een stand in hal 10.2 (stand H-070) present en verheugt zich erop bezoekers actuele trends, nieuwe kanten en nieuwe producten binnen het assortiment te presenteren.

Ostermann levert talrijke belangrijke producten voor keuken-, meubel- en interieurbouw – alles van een leverancier – en begrijpt als service specialist en innovatief voor het vakwerk. Op de Interzum wordt de kantenspecialist weer vol enthousiasme en knowhow over de actuele trends en nieuwe producten in meubelbouw informeren. Natuurlijk ook met de passende kanten bij de actuele collecties van meer dan 70 plaatfabrikanten. 

Nulvoegkanten
Op de stand zijn uiteraard passende kanten bij de actuele collecties van meer dan 70 plaatfabrikanten.

Decoratief plaatmateriaal Pfleiderer – Ostermann kanten
Pfleiderer heeft aan het begin van het jaar de bestaande collectie weer uitgebreid. Onder de 34 nieuwe decoren bevinden zich vele trendy reproducties van allerlei materialen, zoals beton, metaal, steen en marmer. Bij de houtdecoren domineren lichte, natuurlijke houtsoorten met evenwichtige, rustige nerfstructuren. Vanwege de nauwe samenwerking kan Ostermann op hetzelfde moment van verschijnen van de nieuwe collectie de passende kanten leveren en laat deze op de Interzum zien. 

Ostermann nulvoegkanten
Voor de verwerking van kanten met nulvoegtechnologie heeft de keuken-, meubel- en interieurbouwer nulvoegkanten in verschillende kleuren, decors en structuren nodig. Ostermann is specialist in het leveren van kleine hoeveelheden en levert met zijn Laser-, Airtec en Infratec kanten Europa’s grootste nulvoegassortiment al vanaf 1 rol. Bovendien kan de bezoeker zich op een beursnoviteit betreffende ‘nulvoegtechnologie’ verheugen. 

Nulvoegkanten
Ostermann levert de passende kanten bij de nieuwe Pfleiderer oppervlakken in de standaard­breedtes 23, 33, 43 en 100 mm al dan niet gesneden in elke gewenste breedte tot 100 mm. (Beeld: Michael Deutz)

Informatie en inspiratie
Hoe kan men meubels met moderne verlichtingsoplossingen in de spotlights zetten? Wat zijn de trends in meubelgrepen en greeplijsten? En wat zijn er voor nieuwe ontwikkelingen in innovatieve design oppervlakken? Antwoorden op deze vragen en natuurlijk alle belangrijke informatie rondom het uitgebreide assortiment van technische profielen, reinigingsmiddelen en lijmen krijgt men op de Ostermann stand. 

Internationale bezetting op de stand
Voor de internationale beursbezoekers zullen Ostermann medewerkers uit verschillende vestigingen present zijn en met veel enthousiasme en knowhow in vele talen producten en services voor te stellen.

Internationale Ostermann stand – hal 10.2 (stand H-070).

Tekst en beeld: Ostermann
Uitgelichte afbeelding: 
In Keulen wordt de kantenspecialist weer met veel enthousiasme en veel knowhow over actuele trends en nieuwe producten in meubelbouw geïnformeerd.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.