Platform voor de interieurbouwbranche
Nieuws

Nu bij Ostermann: Passende kanten bij de Pfleiderer noviteiten

Ostermann_PF_Pfleiderer_Dekorneuheiten_2019-kopiëren

12 maart 2019 Leestijd 3 minuten

Deel dit artikel

Op de Duitse vakbeurs „Bau“ heeft Pfleiderer, een van de toonaangevende fabrikanten in decoratief plaatmateriaal haar actuele collectieuitbreiding gepresenteerd. Zo zijn er in 2019 wederom 34 nieuwe nieuwe decoren, die het wereldwijd aangeboden portfolio van de onderneming, uitbreiden. Als jarenlange Pfleiderer partner levert Ostermann de passende kanten.

Onder de nieuwe decoren bevinden zich veel trendy reproducties van allerlei modieuze materialen, zoals beton, metaal, steen en marmer. Deze weerspiegelen met understatement en nonchalance de trendy Industrial look: geschuurd beton en geplamuurde oppervlakken in combinatie met metalen zoals zwart staal of glas en geschild fineer. Decorinnovaties zoals het fantastische glasdecor „Window“, staaldecor of het expressieve „Terrazzo Nero“-decor alsook diverse betonvarianten staan voor een achteloze industriële charme. Bij de houtdecoren domineren lichte, natuurlijke houtsoorten met evenwichtige, rustige nerfstructuren.

Kanten knowhow van Ostermann

Door de jarenlange samenwerking met Pfleiderer was de kantenspecialist Ostermann vroegtijdig over de kleur- en decorontwikkelingen geïnformeerd. De productmanagers „Kanten“ zijn hiermee aan de slag gegaan, om de passende kanten voor 34 nieuwe oppervlakken aan te bieden. En het resultaat mag er wezen. Zo zijn de nieuwe kanten in de standaardbreedtes 23, 33, 43 en 100 mm al dan niet gesneden in elke gewenste breedte tot 100 mm leverbaar.

Internationaal kleurverband

De Pfleiderer Designcollectie is wereldwijd beschikbaar. Bovendien met de actuele collectie uitbreiding kunnen ook de kanten bij Ostermann in 10 talen in de Online Shop van Ostermann besteld worden: daardoor zijn de passende kanten in heel Europa verkrijgbaar.

Levering al vanaf 1 meter

Met de bekende snelle leverservice voor artikelen uit voorraad levert Ostermann kanten uit ABS, melamine, acryl, aluminium en echt hout, in grote en kleine hoeveelheden en in iedere breedte tot 100 mm. Het grootste kantenassortiment van Europa omvat meer dan 12.000 kanten, passend bij de oppervlakken van meer dan 70 fabrikanten. En natuurlijk steeds de passende kanten bij de oppervlakken van de nieuwste Pfleiderer collectie!

Meer informatie is te vinden, wanneer men het zoekbegrip „Highlights042019“ in het zoekveld op de homepagina van de Ostermann Online-Shop (www.ostermann.eu) intypt.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Sander van Hout

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht