Platform voor de interieurbouwbranche
Nieuwe ontwikkelingen bij technische profielen

Nieuwe ontwikkelingen bij technische profielen

Veel klassiekers – nu ook in het zwart

„Zwart is de nieuwe trend“ – dat hoort men steeds vaker in de meubelbouw. En daadwerkelijk ziet men momenteel steeds meer donkere oppervlakken, vaak in combinatie met zwarte metaalelementen. Om de keuken-, meubel- en interieurbouwer de passende oplossing te bieden, zijn er veel technische profielen in het zwart leverbaar.

Technische profielen van Ostermann zijn in de meubel-, stand-, interieurbouw en winkelinrichting veelzijdig toe te passen. Men kan hiermee meubelelementen verbinden, afdekken, beschermen, stabiliseren of decoreren. Bij zichtbare elementen is het van belang, dat de profielen één geheel vormen met het meubelelement. Voor donkere meubels heeft men daarom vaak ook donkere profielen nodig. Hierin ondersteunt Ostermann de keuken-, meubel- en interieurbouwer met nieuwe profielen.

NIEUW: aluminium profielen leverbaar in het zwart

Traditionele en veelzijdig toepasbare L-profielen, een gelijkzijdig U-profiel met facet en een 90° hoekprofiel met facet zijn met de oppervlakte „zwart geëloxeerd, mat“ verkrijgbaar. Het U- en het hoekprofiel zijn bovendien leverbaar in talrijke verschillende afmetingen. Voor plaatmateriaal met de dikte 16 mm en 18/19 mm is de populaire hoekverbinder met kop ook in het zwart leverbaar. Een zwart hoekbeschermprofiel met ronde kop past perfect bij een zwart of donker oppervlak. Het kan als een zeer trendy sierelement toegepast worden op hout-of houten decor oppervlakken.

NIEUW: kunststof profielen leverbaar in het zwart

Ook bij de kunststof profielen zijn er talrijke nieuwe ontwikkelingen. Naast klem- en bufferprofielen zijn de H-, U-, hoek-, hoek- en glashouderprofielen nu ook in het zwart leverbaar. Voor het maken van korpussen zijn bovendien verschillende zwarte korpusafdichtprofielen en afdichtprofielen met afdichtlip beschikbaar. Het assortiment is nog verder uitgebreid met U-profiel met afdichtlip, treeplankprofielen en met universeel afdichtprofiel in het zwart.

Oplossingen aan alle hoeken en kanten

Door continu in te spelen op nieuwe ontwikkelingen en met een uitgebreide service ondersteunt Ostermann haar klanten bij het plannen en uitvoeren van verschillende projecten. Goed doordachte oplossingen dragen er aan bij, dat de keuken- meubel- of interieurbouwer met veel plezier elke dag opnieuw zijn klanten met creativiteit kan overtuigen.

Meer informatie over de nieuwe profielen vindt men via het zoekbegrip „nieuwezwarteprofielen“ op de Ostermann website www.ostermann.eu

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.