Platform voor de interieurbouwbranche
Nieuwe functies – nieuwe services

Nieuwe functies – nieuwe services

Ook in de keuken-, meubel- en interieurbouw is de digitalisering (van werkprocessen) steeds belangrijker. Met twee praktische, nieuwe functies in de Online-Shop kunnen de klanten van Ostermann deze processen (verder) optimaliseren.

De Online-Shop van Ostermann heeft nu twee praktische, nieuwe functies die het digitale bestelproces (verder) optimaliseert. Klanten kunnen nu bij het bestellen de gewenste verzenddatum kiezen. Bovendien heeft een klant de mogelijkheid om snel en eenvoudig individuele offertes te bekijken. Hoe kan de keuken-, meubel- en interieurbouwer deze services implementeren om de dagelijkse werkzaamheden (verder) te vereenvoudigen?

Gewenste verzenddatum

Eén van de belangrijkste services van Ostermann is de snelle en betrouwbare levering. Voorraadartikelen voor 16.00 uur besteld, worden dezelfde dag nog verstuurd. Voor de keuken-, meubel- en interieurbouwer is dit uitermate praktisch, omdat door de just-in-time levering geen ongewenste vertragingen ontstaan tijdens het proces en is het voor de keuken-, meubel- en interieurbouwer gemakkelijker geworden om op de lange(re) termijn te plannen. Als de keuken-, meubel- of interieurbouwer een bestelling niet de volgende werkdag wil ontvangen, kan men nu in het winkelmandje de gewenste verzenddatum selecteren. Zo kan men bij de werkvoorbereiding en de planning hier in een vroeg stadium rekening mee houden en kan de verzending van de goederen individueel worden afgestemd op het productieproces van de keuken-, meubel- of interieurbouwer. De goederen worden dan verzonden op de datum, wanneer men de goederen daadwerkelijk nodig heeft.

Offertes online bekijken

Klanten die per telefoon of e-mail een individuele offerte van Ostermann hebben ontvangen, kunnen deze nu ook in het menu-item “Offertes” in de Online-Shop bekijken. Hier kan men met slechts twee klikken de goederen op ieder gewenst moment snel en eenvoudig online (mee)bestellen. De Online-Shop is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Ook heeft de keuken-, meubel- of interieurbouwer de mogelijkheid om bij het geoptimaliseerde bestelproces een gewenste verzenddatum te kiezen.

Zeker de moeite waard: de 360°-rondleidingen

Een nieuwe keuken, een thuiswerkplek of een winkel inrichten … Voor keuken-, meubel- en interieurbouwers die inspiratie willen opdoen voor nieuwe projecten is het zeker de moeite waard één van de 360°-rondleidingen op  www.ostermann.eu te bekijken. De rondleidingen worden regelmatig bijgewerkt en uitgebreid. Hier vindt men niet alleen moderne interieurs met slimme ideeën voor het vormgeven van een particuliere interieur. Bedrijven, die voornamelijk zakelijke interieurs vormgeven, kunnen ook online inspiratie en ideeën opdoen voor het vormgeven van ruimtes in een hotel, op kantoor of de winkelinrichting.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.