Platform voor de interieurbouwbranche
Producten

Nieuwe collectie melamine en HPL geïnspireerd op de natuur

“De nieuwe texturen zien er niet alleen echt uit, maar voelen ook zo. Word je ermee geconfronteerd in een interieur,...

3 juli 2020 Leestijd 5 minuten

Deel dit artikel

Aan het begin van dit jaar mochten we al een tipje van de sluier oplichten. De nieuwe Gama Duo collectie van FINSA is spraakmakend bijzonder met tal van nieuwe texturen. Chelsey Kuijt, marketing manager bij FINSA zegt erover: “De nieuwe texturen zien er niet alleen echt uit, maar voelen ook zo. Word je ermee geconfronteerd in een interieur, dan klopt de hele ‘look and feel’, omdat je voelt wat je verwacht na het bekijken.”

De nieuwe Gama Duo 2020-2022 bevat onder andere een nieuwe steenachtige textuur, mooie uni-kleuren, talrijke aansprekende fantasie decoren en zeer verfijnde houttexturen. “Voor interieurarchitecten en -ontwerpers is het een kwestie van geïnspireerd raken, combineren en toepassen. Met de nieuwe Gama Duo collectie kun je alle kanten op, van traditioneel, natuurlijk, verfrissend tot abstract”, licht Chelsey toe.

De uni-kleur Very Berry is één van de nieuwe decoren van de nieuwe collectie.

 

Puur natuur brengt de juiste boodschap over in het interieur

De ontwerpers van de Gama Duo collectie 2020-2022 hebben zich laten inspireren door de natuur en hebben daarbij rekening gehouden met de laatste trends in interieurdesign. Zo treffen we natuurlijk hout en textiel in de puurste vorm aan, naast mooie vlakke steenstructuren, in lichte kleuren, waarbij speciale aandacht uitgaat naar de verschillende tinten groen. Ook wordt aan de nieuwste trend voldaan: oppervlakte afwerking in super mat, hoogglans en steenachtige afwerking. “Ontwerpers kunnen hiermee hun creativiteit de vrije loop laten”, aldus Chelsey.

De Gama Duo collectie stelt je in staat om je eigen ruimte te creëren.

 

In de fantasiecollectie bevinden zich onder andere steen- marmer- en betondecoren. Deze zullen ongetwijfeld hun weg vinden naar de mooiste keukens, badkamers, beursstands, interieurs en meubels. “FINSA is ervan overtuigd dat de nieuwe Gama Duo collectie iets substantieels toevoegt aan alle disciplines waarbinnen decoratief plaatmateriaal wordt toegepast. Door de hoogwaardige kwaliteit en uitstraling kunnen er unieke ontwerpen gerealiseerd worden met een opzienbarend effect.”

Eigentijdse decoren om interieuren te laten stralen.

 

FSC, PEFC en Cradle to Cradle gecertificeerd

De Gama Duo collectie is beschikbaar in melamine in het formaat 2850 mm x 2100 mm x 18 mm en in HPL in de maat 3050 mm x 1300 mm. Op de unieke superPan dragerplaat is de collectie Cradle to Cradle Bronze gecertificeerd. Bijpassend kantenband maakt uiteraard ook onderdeel uit van de collectie. Gama Duo is FSC en PEFC gecertificeerd en kan dus met een schoon geweten worden toegepast.

Het startschot is inmiddels gelost

Volgens FINSA is de collectie inmiddels verkrijgbaar via verdeler Baars & Bloemhoff. “De Gama Duo 2020-2022 collectie wordt door hen uit voorraad geleverd. Wie graag extra geïnspireerd wil worden en graag met de collectie in aanraking komt, kan wanneer de Coronacrisis het weer toelaat, daarvoor prachtig terecht bij een van de Broeinest vestigingen van Baars & Bloemhoff. Uiteraard houden we vanuit FINSA iedereen op de hoogte over de distributie van de Gama Duo collectie, zodra we weer een verdeler bevoorraad hebben”, zegt Chelsey tot slot.   

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

louwers mediagroep
 • Z&R

  Z&R

  Platform over zon- en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen

  Naar website
 • Profiel

  Profiel

  Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid

  Naar website
 • I&L

  Instore & Livecomm

  Platform over beurzen, retail & online business

  Naar website
 • I&B

  Installatie & Bouw

  Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit

  Naar website
 • GWW

  Grond / Weg / Waterbouw

  Platform over civiele techniek & infrastructuur

  Naar website
 • B&S

  Beton & Staalbouw

  Platform over beton en staal in de bouw

  Naar website
 • Gevelbouw

  Gevelbouw

  Platform over gevels, glas & daken

  Naar website
 • badz

  Bouwen aan de Zorg

  Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland

  Naar website
 • mediagroeplogo

  Binnenwerk

  Platform voor de interieurbouwbranche

  Naar website
0%