Platform voor de interieurbouwbranche
Na 30 jaar nog steeds actief met innovatie
Het bieden van de hoogste kwaliteit is bij Hranipex het uitgangspunt.

Na 30 jaar nog steeds actief met innovatie

Altijd de beste prijs-/kwaliteitverhouding

Hranipex heeft inmiddels al 30 jaar ervaring in het produceren en leveren van diverse producten voor de meubelindustrie. Denk aan kantenband, fineer, lijmen en reinigingsmiddel. Sinds ruim twee jaar is daar meubelbeslag aan toegevoegd. Een noviteit die onder de eigen merknaam RIEX op de markt wordt gebracht.

Dit eigen merk werd opgericht om bestaande en nieuwe klanten een uitgebreid assortiment van meubelbeslag aan te bieden, waardoor het voor hen gemakkelijker wordt om de eigen dagelijkse leveringsportefeuille te beheren. Het assortiment omvat meer dan 7.500 items die in meerdere kwaliteitsniveaus verkrijgbaar zijn. Daarmee voldoet Hranipex aan de behoeften van klanten in heel Europa, en daarbuiten. RIEX-producten garanderen de beste prijs-/kwaliteitverhouding. 

Scharnieren zijn volgens Burke een onmisbare oplossing voor meubels met deuren.

Kwaliteit

Directeur Gareth Peter Burke over deze ontwikkeling: “Het bieden van de hoogste kwaliteit is het uitgangspunt. Dus ook bij dit meubelbeslag. Onze producten worden zorgvuldig geselecteerd en getest om hun kwaliteit en levensduur te garanderen. Wij gebruiken moderne technologie en hebben een eigen laboratorium waar we ook het meubelbeslag testen om ervoor te zorgen dat het voldoet aan de hoogste normen en verwachtingen vanuit de markt. Daarnaast besteden wij veel aandacht aan het contact met onze distributeurs, waardoor we snel en efficiënt kunnen inspelen op de behoeften van onze klanten. Bij Riex zijn we er trots op dat we productkwaliteit, innovatieve service en klanttevredenheid kunnen combineren in één allesomvattend pakket.”

Komscharnieren

Scharnieren zijn volgens Burke een onmisbare oplossing voor meubels met deuren. “De grootste groep scharnieren in ons aanbod zijn potscharnieren We bieden verschillende kwaliteitsniveaus van scharnieren inclusief accessoires. Onze mechanismen zijn ontworpen om het hanteren van de deur te vergemakkelijken. Hun functie is om de deur soepel en gemakkelijk te openen en sluiten zonder veel inspanning. Sommige mechanismen zijn uitgerust met dempingsmechanismen om het (zelfstandig) sluiten van de deur te verzachten en een soepele sluiting te garanderen.”

Verder zijn er nog verschillende soorten poten, onderstellen en tafelbeslag in diverse kleuren, afwerkingen en materialen verkrijgbaar. Net zoals een ruim assortiment sloten, magneten en grendels voor het beveiligen van deuren. 

Diverse andere producten

Zoals reeds genoemd is Hranipex al ruim dertig jaar actief met diverse producten voor de meubelindustrie. Neem de verschillende soorten verlichting en componenten voor meubelverlichting zoals LED-strips, voedingen, sensoren of schakelaars. Deze zijn snel en eenvoudig te installeren zonder diepgaande kennis en vaardigheden. Maar ook stopcontacten in verschillende ontwerpen, met meerdere soorten aansluitingen, afdekkingen, en oplaadelementen. Ideaal om te gebruiken in kantoren, keukens en andere ruimtes waar stopcontacten of oplaadpunten niet zouden moeten opvallen maar wel binnen handbereik moeten zijn. 

“Tenslotte bieden we binnen de sectie bedbeslag nog verschillende systemen van verbindingsmaterialen voor het bedframe, hefmechanismen, poten en meer. Tevens bieden wij een verscheidenheid aan verschillende bevestigingsmiddelen zoals schroeven, sluitingen, euroschroeven, deuvels, ophangmateriaal voor bovenkasten met de mogelijkheid om de kastpositie aan te passen of zelfklevende doppen in vele decors en kleuren. Voor al deze producten geldt dat de prijs-kwaliteitverhouding aantrekkelijk is. We leven in tijden van inflatie en ook de interieurbouw heeft het lastig. Daarbij is het goed om te weten dat wij dus nooit inleveren op kwaliteit. Het zijn altijd hoogwaardige producten voor een scherpe prijs. En dat geldt voor alle Europese landen. We zijn één bedrijf dat in diverse markten actief is, maar de kwaliteit en prijs is overal gelijk.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.