Platform voor de interieurbouwbranche
Metselwerk door de keuken-, meubel- en interieurbouwer
Het lichte en flexibele RollBeton oppervlak van Ostermann is geschikt voor wanden, meubelfronten en vormdelen.

Metselwerk door de keuken-, meubel- en interieurbouwer

Het vormgeven van wanden met een ‘wow-effect’ is een opdracht die men absoluut kan overlaten aan de interieurbouwer. Vaak wil de eindklant een massieve steenoptiek. Vooral baksteendecoren, natuursteenoptiek en betonnen oppervlakken zijn veelgevraagd. Als partner van de keuken-, meubel- en interieurbouw biedt Ostermann een uitgebreid assortiment veelzijdige oplossingen aan.

Of het nu gaat om een klassieke achterwandbekleding of het vormgeven van een plafond of wand van een interieur – Ostermann biedt de keuken-, meubel- en interieurbouwer een veelvoud aan wandbekleding mogelijkheden in natuurlijke baksteen-, natuursteen- of betonoptiek. Het uitgebreide assortiment bevat onder andere moderne wandpanelen, Sibu design oppervlakken, steenfineer en de populaire RollBeton oppervlakken. Elk materiaal heeft een karakteristieke schoonheid en bijzondere eigenschappen en voordelen. Meer informatie over de producten vindt men via het zoekbegrip „#Wandbekleding“ op de Ostermann website www.ostermann.eu.

NIEUW: RollBeton met plank-look

De veelgevraagde RollBeton-oppervlakken zorgt voor veelzijdige designmogelijkheden voor de interieurbouw. Het lichte, flexibele materiaal is niet alleen geschikt voor het vormgeven van wanden, maar ook van meubelfronten, zuilen of vormdelen. Naast twee gladde decoren zijn er ook varianten in een rustieke plank-look. Deze hebben een plankbreedte van 100 of 200 mm.

NIEUW: RollTravertine glad

RollTravertin is ook een flexibel, buigzaam oppervlak, maar heeft het oppervlak een kalksteenlook. Het oppervlak is gebaseerd op het natuurlijke “Romeinse travertin” een poreus natuurgesteente, dat al in de oudheid voor talrijke bouwwerken werd gebruikt. Net als RollBeton is het materiaal uitermate geschikt het bekleden van wanden, meubelfronten, vormdelen of het bekleden van zuilen.

Sibu designpanelen worden gebruikt als wandbekleding, maar zijn ook geschikt voor meubeloppervlakken of als vullingsmateriaal voor schuifdeuren.

Echte blikvangers: moderne wandpanelen

Als de keuken-, meubel- of interieurbouwer wanden of grote oppervlakken met een realistische baksteen- of natuursteenoptiek wil vormgeven, vindt men bij de kunststof panelen vele interessante oppervlakken en producten. Met het blote oog zijn deze niet van massief steenoppervlakken te onderscheiden. De keuken-, meubel- of interieurbouwer kan kiezen uit twee verschillende varianten: de grootformaatpanelen, op basis van GFK (glasvezelversterkt kunststof), die vanwege de afmeting door 2 personen verwerkt en vastgeschroefd worden om snel grote oppervlakken te bekleden. Nieuw in het uitgebreide assortiment is de tweede variant. Deze panelen zijn kleiner en hebben een basis van glad PU-draagmateriaal aan de achterzijde van het oppervlak. Hier is één persoon nodig om de panelen te monteren. De wandpanelen kunnen direct op de wand worden vastgeschroefd of gelijmd.

Metselwerk door een keuken-, meubel- of interieurbouwer? Geen probleem! Optisch zijn de aantrekkelijke steendecoren niet van echte steenoppervlakken te onderscheiden.

Erg in trek: Sibu designoppervlakken in marmerlook

Keuken-, meubel- en interieurbouwers die op zoek zijn naar aantrekkelijke marmerdecoren, vinden bij Ostermann de design panelen van SibuGlas. Deze design oppervlakken kunnen gebruikt worden om wanden, alsook meubels te bekleden. Dankzij het acrylglasoppervlak vallen ze op door de eigenzinnige dieptewerking. Ze zijn verkrijgbaar in mat (Opaco Line) of glanzend. Een stap-voor-stap beschreven handleiding op de website van Ostermann geeft duidelijk weergegeven informatie voor een eenvoudige verwerking.

Puur natuur: Steenfineer

Net zoals klassiek houtfineer wordt gemaakt, worden bij steenfineer flinterdunne vellen losgemaakt van het gesteente. Ostermann levert het materiaal in talrijke steensoorten, in verschillende uitvoeringen en afhankelijk van de steen in verschillende formaten. Aan de hand van de productafbeeldingen in de Online-Shop van Ostermann kan men een goede indicatie krijgen van het unieke natuurproduct. Net zoals bij de andere design oppervlakken kunnen ook van de steenfineer oppervlakken praktische A4 monsters in de Online-Shop worden besteld.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.