Platform voor de interieurbouwbranche
Loft-elementen met een industriële look

Loft-elementen met een industriële look

Met de nieuwe ruimteverdeler Divina kan de keuken-, meubel- en interieurbouwer draaideuren en complete scheidingswanden met een loft-uitstraling creëren. Het flexibele, stevige en stabiele profielsysteem met strakke, designgerichte lijnen wordt als een montageklaar, op maat geconfectioneerd kliksysteem geleverd.

Loft-elementen van staal en glas zijn een highlight voor elk interieur. Bij nieuwbouw of renovatie kunnen de chique ruimteverdelers worden gebruikt om lichte, open ruimtes te creëren. Grote ruimtes in de hotel-, restaurantinrichting en winkelbouw krijgen meer karakter en een industriële uitstraling. Met de nieuwe, montageklaar op maat geconfectioneerde ruimteverdeler Divina kan men de trendy look veilig, professioneel en zonder laswerk omzetten. Het systeem bestaat uit smalle aluminium profielen die montageklaar op maat worden voorbereid. Keuken-, meubel- en interieurbouwers kunnen de ruimteverdeler snel en eenvoudig online configureren en bestellen onder “Configuratie” op www.ostermann.eu. Naast individuele draaideuren zijn ook ruimtehoge aanbouw- of vrijstaande glazen scheidingswanden en zelfs scheidingswanden met een geïntegreerde draaideur mogelijk; optioneel met vrij positioneerbare, zelfklevende scheidingsprofielen. De montage van het volledig op maat voorbereide kader en het plaatsen van de vulling geschiedt eenvoudig op locatie. Meer informatie over de nieuwe ruimteverdeler, alsook praktische en duidelijk weergegeven instructievideo’s vindt men via het zoekbegrip “#Divina” op de Ostermann-website www.ostermann.eu

Snel en eenvoudig te monteren

Bij het monteren van de losse onderdelen worden de op maat gezaagde profielen door de geleverde onderdelen in te schuiven en vast te schroeven met elkaar verbonden. Vervolgens kan het kader worden geplaatst. Vervolgens wordt de glazen vulling of een ander vullingsmateriaal in het kader geplaatst en bevestigd. Als laatst worden de eindprofielen vastgeklikt en heeft men een loft-element met industriële look gecreëerd.

Minimalistische draaideuren

Door het minimalistische design met smalle profielen creëert de keuken-, meubel- en interieurbouwer met de draaideur een echte blikvanger van hoogwaardige materialen. De draaideur is tot 3000 mm hoog op maat te configureren. Highlights zijn de verborgen scharnieren en de onzichtbaar ingebouwde magnetische sluiting. De draaideur geeft elk interieur een unieke uitstraling.

Glazen scheidingswanden – met of zonder eindprofiel

Met de innovatieve, aluminium scheidingswand met glazen vulling ontstaat een industriële, minimalistische look die perfect past in woningen, huizen, hotels en restaurants. Met de eindprofielen kan men de ruimteverdeler vrijstaand in het interieur of met één zijde aan een muur monteren. De experts van Ostermann adviseren om met de scheidingswand kantoorruimtes vorm te geven of om overzichtelijke, ‘gezellige zithoekjes’ in een restaurant of hotellobby te creëren.

Scheidingswanden met draaideur

Als men de glazen scheidingswand combineert met een draaideur, krijgt men een stijlvolle ruimteverdeler met een trendy loftl-uitstraling die kan worden gebruikt om ruimtes in woon- of bedrijfsruimtes te scheiden. In de toekomst is het de bedoeling dat de ruimteverdeler verkrijgbaar is met een elegante schuifdeuroplossing.

Besteld Verpakt. Geleverd.

Door de scheidingswanden en draaideuren montageklaar op maat te configureren bespaart de keuken-, meubel- en interieurbouwer tijd. Men heeft geen speciaal gereedschap nodig om de profielen zelf op maat te snijden en de keuken-, meubel- en interieurbouwer ontvangt een compleet pakket met alle benodigde toebehoren, enkel het glas dient men nog apart te bestellen. Het plannen, vormgeven en bestellen van de losse, benodigde Divina-onderdelen kan men snel en eenvoudig in de Online-Shop. Bij vragen over het product of de montage helpen de goed opgeleide Ostermann medewerkers iedereen graag verder.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.