Platform voor de interieurbouwbranche
Lentefrisse kanten voor de keuken-, meubel- en interieurbouw
Kanten in lentekleuren zijn optimaal te combineren met lichte, bij voorkeur neutrale hout- of steendecoren.

Lentefrisse kanten voor de keuken-, meubel- en interieurbouw

Nu de dagen langer worden en de zonnestralen warmer verlangen we allemaal naar lichte, frisse kleuren. Ook bij het vormgeven van meubilair en interieurs. Ostermann levert talrijke, nieuwe kanten passend bij elke stijl en smaak direct uit voorraad.

In de lente krijgen we nieuwe, positieve energie. Deze positiviteit en energie kan men met een selectie aan trendy kleuren en oppervlakken ook bij de toepassing, planning en vormgeving van nieuwe meubels en interieurs omzetten, bijvoorbeeld met zachte, frisse unikleuren. In combinatie met lichte hout- of zandkleurige steendecoren creëert men een vriendelijke uitstraling met een uitnodigende sfeer. Om keuken-, meubel- en interieurbouwer te inspireren voor projecten passend bij het seizoen, hebben de experts van Ostermann op www.ostermann.eu een selectie kanten in frisse lentekleuren samengesteld. Meer informatie over de direct uit voorraad leverbare kanten vindt men onder het zoekbegrip “#Highlights04”.

Kleuren en decoren met een feel-good factor

Meubels en interieurs in lentekleuren geven een goed en vrolijk gevoel. De keuken-, meubel- en interieurbouwer kan met lichte, goed te combineren pastelkleuren, zoals het zachtgeel van de Ostermann kant Pale Gold of de paarse kant met een lichtgrijze tint Mauve Poudré subtiele kleuraccenten aanbrengen.Voor meer courante kleuren kan men kiezen voor een rustgevend lichtblauw van de supermatte kant Surf Blue of het vriendelijk ogende groen van de kant Zachtgroen. De genoemde unikleuren geven elk interieur in combinatie met neutrale, subtiele kleuren, zoals de kant Kasjmiergrijs steenstructuur, een frisse uitstraling. Door de oppervlakte heeft deze kant een unieke, karakteristieke optiek én structuur. De genoemde unikleuren zijn ook ideaal om te combineren met verschillende materiaalreproducties, zoals het houtdecor Portland Ash light of het decente Tessina Ceramic crème steenstructuur.

Alle kanten direct uit voorraad leverbaar

Keuken-, meubel- en interieurbouwers die projecten met de trendy lentekleuren willen vormgeven, vinden bij Ostermann het grootste direct uit voorraad leverbare kantenbandassortiment van Europa. De passende kanten worden “just in time” geleverd, naar wens zijn de kanten ook leverbaar voor de verwerking met nulvoegtechnologie. De keuken-, meubel- en interieurbouwer kan met de pastelkleurige unikleuren accenten in het interieur, op meubelfronten, kasten of meubelelementen aanbrengen. De kanten zijn bij Ostermann in kleine hoeveelheden verkrijgbaar. Hierdoor ontstaat er geen onnodig restmateriaal. Voor creatieve ideeën met ronde vormdelen of speciale diktes biedt Ostermann ook talrijke kantenservices, zoals het aanbrengen van een veer of het snijden van de kant in elke gewenste breedte tot 100 mm.

Tip: Lijmen en reinigingsmiddelen direct meebestellen

Naast kantenband zijn er bij Ostermann ook de passende lijmen en reinigingsmiddelen voor de kantaanlijmmachine en in de werkplaats verkrijgbaar – alles van één leverancier. De onderneming biedt een uitgebreid assortiment voor met vrijwel alles voor de moderne keuken-, meubel- en interieurbouw aan, alsook talrijke, praktische services én met deskundig advies. Van professionals – voor professionals.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.