Platform voor de interieurbouwbranche
Japan is een bron van inspiratie

Japan is een bron van inspiratie

Japan, land of the rising sun is een bron van inspiratie voor architecten en designers. Het zijn de eeuwenoude tradities in combinatie met de sobere, ingetogen levensstijl die aanspreekt. Het Japanse minimalisme is een bekende stroming, die door veel interieurontwerpers wordt omarmd.

In de keuze van materialen zien we binnen deze stroming vooral texturen uit de natuur zoals hout, beton, cement en natuursteen. Maar ook subtiele metalen, als roestvrijstaal, die spelen met licht waardoor een ruimte groter lijkt. En dat komt goed van pas, als je niet beschikt over veel vierkante meters om op te wonen of woont in een tiny house.

Structuur Idea

In interieurontwerp zoeken we in de keuze van de materialen naar contrasten. Door glad met rul te combineren, hard met zacht of mat met glanzend ontstaat een interessant ontwerp. Staal en metaalachtige texturen passen dus altijd. De textuur van de collectie Idea van Cleaf doet denken aan die van wild geborsteld aluminium. Dit decoratieve plaatmateriaal, met een voelbare structuur, speelt met licht en dat zorgt voor een ruimtelijk effect. Idea is verkrijgbaar in zilvergrijs, warm brons, trendy groen of vrolijk geel. Wil jij Idea beleven? Vraag dan een gratis staal aan via de collectiepagina op decolegno.nl

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.