Platform voor de interieurbouwbranche
Hygiënebarrières uit glas van G-FITTINGS

Hygiënebarrières uit glas van G-FITTINGS

Hoest- en kuchbescherming zijn tegenwoordig belangrijker dan ooit. Met de hygiënebarrières van G-FITTINGS, die voor diverse doeleinden geschikt zijn, vergroot u de veiligheid van uw medewerkers en klanten.

Nies- en kuchwanden zijn de ideale oplossing voor apotheken, supermarkten, luchthavens, hotels, winkels en openbare instellingen. Voor deze en andere toepassingsgebieden bieden wij hoogwaardige hygiënische wanden van glas, die wij voor u op maat vervaardigen.

Met de hygiënebarrières van G-FITTINGS kiest u voor topkwaliteit, want ze zijn krasvrij, glashelder, lichtecht en stootvast. Onze productoplossingen zijn verkrijgbaar in verschillende oppervlakken, waaronder RVS, chroom, messing, mat messing en antraciet. Nog meer individualiteit en flexibiliteit bieden wij door verschillende buisdiameters en ons assortiment glasklemmen.

Hygiënebescherming van glas

Bespaar tijd dankzij voorgemonteerde balusters

En het beste van alles: onze glashygiënebescherming is in een mum van tijd op bestaande toonbanken te installeren. Omdat de balusters voorgemonteerd zijn, hoeft u alleen maar het glas te plaatsen – klaar! Naast de gefixeerde oplossingen vindt u ook mobiele versies die niet vast gemonteerd hoeven te worden.

Alleen glas beschermt effectief

Wist u dat alleen glas effectieve bescherming biedt? The Journal of Hospital Infection*, een wetenschappelijk tijdschrift, bevestigt: een effectieve desinfectie, b.v. tegen Covid-19 is het mogelijk om een kuchscherm met glas te gebruiken, omdat glas gemakkelijk regelmatig kan worden gereinigd met de juiste chemicaliën. Doorzichtige kunststoffen zoals acrylglas zijn daarentegen niet bestand tegen behandeling met stoffen die effectief zijn tegen het Covid-19-virus.

Heeft u vragen over onze hygiënebarrières van glas? Wij adviseren u graag over de voor u meest geschikte oplossing.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.