Platform voor de interieurbouwbranche
Houten ladensysteem met ontelbare mogelijkheden experimenteert op Britse beurs

Houten ladensysteem met ontelbare mogelijkheden experimenteert op Britse beurs

De TA’OR BOX van Van Hoecke staat al langer bekend als een houten ladesysteem met ontelbare mogelijkheden. Op KBB in Birmingham, de grootste beurs voor keuken-, slaapkamer- en badkamer -merken in het Verenigd Koninkrijk, lieten de collega’s van Van Hoecke bezoekers graag kennismaken met de nieuwste mogelijkheden en productinnovaties van TA’OR BOX.

Baanbrekend op het vlak van design en verwerking creëert TA’OR BOX volledig nieuwe vormgevingsmogelijkheden. In samenwerking met eersteklas fabrikanten van houtmaterialen selecteerde Van Hoecke hedendaagse uitvoeringen: echt fineer, de klassiekers in zwart en wit en ook houtdecors in verschillende kleuren. Dankzij de speciale zijwandconstructie kan het ladesysteem exact gemaakt worden naar wens.

kbb-3-kopieren

Eindeloze mogelijkheden, verder uitgebreid

Die ontelbare mogelijkheden worden nu nog verder uitgebreid met de gloednieuwe TA’OR BOX Colour, een lakbare lade die in primeur werd voorgesteld op de Britse beurs.  “Sinds kort kunnen we natuurlijk niet meer spreken over een Europese primeur. Maar de Britse markt is wel vaker het laboratorium voor nieuwe ‘finishing touches’, en de reacties waren zeer kleurrijk”, zegt Louis De Smet, export manager en voor TA’OR BOX een hele week aanwezig op de toonaangevende beurs. Door deze uitbreiding liggen alle opties open en alle kleuren binnen handbereik. Het geeft meubelbouwers en -ontwerpers de mogelijkheid om houten lades nog verder te personaliseren en perfect af te stemmen op hun meubels en projecten.

kbb-2-kopieren

TA’OR BOX Colour wordt zoals anders vervaardigd met HDF-ladezijkanten maar in dit geval zullen ze afgewerkt worden met een lakdraagfolie. Vervolgens kan de keukenbouwer de lade in eender welke kleur (laten) lakken. Zo past ze steeds perfect in het geheel van het meubel of interieur. Dit nieuwe concept laat toe om de binnenkant van meubels even creatief uit te werken dan de buitenkant!

TA’OR BOX is een uniek boxsysteem voor houten lades dat elegantie combineert met high-end technologie. Een innovatief product dat verrast en overtuigt vanaf de eerste kennismaking!   


OVER VAN HOECKE

Het Belgische familiebedrijf Van Hoecke uit Sint-Niklaas is sinds 1967 een partner voor de meubelindustrie. Als verdeler van scharnieren, klapdeursystemen en ladesystemen van het Oostenrijkse merk Blum aan keuken- en interieurbouwers in de Benelux, is het al jaren marktleider.

Daarnaast creëerden ze met ORGALUX een eigen merk van lade-indelingen en keukenhulpjes. Sinds 2014 brengt Van Hoecke onder het merk TA’OR een eigen, industrieel vervaardigd, houten ladesysteem op de markt. Met de eigen merken kijkt Van Hoecke ook verder dan de grenzen van Benelux en voert het reeds uit naar Zwitserland, Frankrijk, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en Israël.

Dankzij de inzet van 280 enthousiaste medewerkers en lopende investeringen in technologie en automatisering groeit het bedrijf jaar na jaar.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.