Platform voor de interieurbouwbranche
Het assortiment dat vakmensen vooruit helpt

Het assortiment dat vakmensen vooruit helpt

Maiburg heeft een zeer compleet aanbod in materialen en technieken op gebied van lijmen, schuurmateriaal, plaatmateriaal en installatie en afwerking van vloeren. Maar bij het Waalwijkse bedrijf kijken ze verder dan alleen het productaanbod.

De gepassioneerde medewerkers, met de benodigde (applicatie)kennis en jarenlange ervaring, helpen je graag vooruit op alle vlakken. Voor ieder probleem is een oplossing te vinden. Met het juiste aanbod en de juiste gespecialiseerde mensen ligt het antwoord altijd binnen handbereik.

Om het productaanbod compleet te maken kent het bedrijf haar eigen merk Econ. Het Econ-programma biedt vakmensen een programma met de belangrijkste basismaterialen en alle hardlopende decors in HPL, gemelamineerd spaanplaat met diktes van 10 en 18 mm plus bijpassende kantenband. Naast de decoratieve materialen kent het programma diverse basismaterialen zoals kale spaanplaat, kale MDF, standaard meubelpanelen en een programma overlakbare platen. Al deze materialen zijn standaard zeer scherp geprijsd en uiteraard direct uit voorraad leverbaar. Dus wanneer u voor 16:00 uur besteld, heeft u de materialen de volgende leverdag al in huis!

Schuurmaterialen en lijmen

De plaatmaterialen uit het ECON-programma vormen al jarenlang een doorslaand succes. Onlangs heeft het bedrijf hier ook een uitgebalanceerd assortiment schuurmaterialen en lijmen aan toegevoegd. Kwalitatief hoogwaardige producten tegen gunstige prijzen. Hiermee dekt het Econ-programma het grootste gedeelte van de behoeften van alle vakmensen af, met een beperkt en overzichtelijk assortiment producten.

Het assortiment schuurmaterialen omvat de meest gebruikte materialen in de houtverwerkende industrie in een breed korrelbereik. Hierin naast schuurrollen ook een type schijf 150mm met stofgaten, strook 70x125mm en banden 100x610mm.

Vanuit dezelfde gedachte zijn er drie lijmtypen opgenomen in het programma. Een krachtige D3 PVAc-lijm voor het verlijmen van HPL, houtfineer en constructieve toepassingen, blijvend elastische lijmkit voor afdichten en een high-tack lijmkit welke een hoge aanvangshechting combineert met zeer soepele verwerking, snelle krachtopbouw en hoge eindsterkte.

Bekijk en bestel het volledige assortiment ECON-producten op www.maiburg.nl  of vraag een monsterkaart bij het bedrijf aan voor een compleet overzicht.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.