Platform voor de interieurbouwbranche
Nieuws

Häfele voegt nieuw model TV-lift toe

tv-lift-kopieren

19 mei 2020 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Häfele heeft een nieuwe TV-lift toegevoegd aan hun assortiment. Met de toevoeging van dit nieuwe model worden een aantal verbeteringen en vernieuwingen toegepast voor zowel gebruiker als bouwer.

Een elektrische TV lift is een mooie oplossing wanneer zichtbaarheid van een TV scherm alleen gewenst is tijdens gebruik, maar daarna weer keurig aan het oog onttrokken moet worden. Een TV lift biedt de mogelijkheid om keurig weg te zakken in bijvoorbeeld een dressoir of kan zelfs hangend in een wandmeubel verdwijnen.

Gebruiksgemak

Het vernieuwde C-model kenmerkt zich door een aantal verbeteringen t.o.v. de eerder uitgebrachte A- en B- modellen. Naast optimalisatie van het geluidsniveau en een verbeterd beveiligings-mechanisme dat in werking treedt wanneer een voorwerp tijdens op- of neerwaartse beweging klem komt te zitten, is dit nieuwe model ook voorzien van een soft start en soft stop. Dit zachte afremmen of starten voorkomt trillen van het scherm, wat bijvoorbeeld wél gebeurt bij abrupt stoppen of starten.

Toepassingen

Ook voor de interieurbouwer biedt dit nieuwe model een paar praktische voordelen. Zo kan de minimale en maximale hoogte van de lift elektronisch begrenst worden. Dat levert een besparing van de inbouwtijd op doordat de afstelling niet meer mechanisch ingesteld hoeft te worden.

Tevens is het mogelijk om met dit model twee of meer liften synchroon te laten lopen voor toepassingen met grote schermen of waarbij extra slaglengte wordt gevraagd.

Afhankelijk van de gewenste grootte van de beeldschermen is dit nieuwe ‘C-model’ in 2 varianten verkrijgbaar. Voorzien van afstandsbediening, handmatige schakelaar en de mogelijkheid om zowel staand als hangend toe te passen.

De modellen zijn bestelbaar bij Häfele onder de artikelnummers: 421.68.543 en 421.68.544

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Sander van Hout

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht