Platform voor de interieurbouwbranche
Nieuws

Finsa geeft haar visuele identiteit een frisse look

foto1
Door middel van een lichtshow en een speciale “robotcatwalk” werd de nieuwe identiteit aan het publiek gepresenteerd.

Tekst | Finsa B.V. Plaatmateriaal

1 december 2022 Leestijd 3 minuten

Deel dit artikel

Eerder dit jaar werd met het evenement “Behind the Scenes” in Madrid de nieuwe look gepresenteerd. Naast een nieuw logo werd ook de indeling van het productassortiment versimpeld, werd er een vernieuwde website in het leven geroepen en werd het mogelijk om alle decoratieve producten in een realistische online omgeving toe te passen.

Superpan als exclusieve drager

Wat zeker niet is veranderd, is de focus van Finsa op Superpan. Superpan is een exclusief door Finsa geproduceerde dragerplaat die bestaat uit HDF toplagen en een kern van spaanplaat, waardoor Superpan de voordelen van beide bezit. Door de uitstekende fysisch-mechanische eigenschappen is de plaat onder andere perfect machinaal te bewerken, heeft het een uitstekende oppervlakte afwerking en heeft het een hoge weerstand tegen impact.

Superpan is de exclusieve dragerplaat voor onder andere de ultra-matte Technical Matt collectie.

Gama Duo decor collectie en Technical Matt

Finsa’s decoratieve collectie op deze unieke dragerplaat is exclusief verkrijgbaar bij haar Premium Partners. Dit zijn Baars & Bloemhoff en Maiburg in Nederland en Cras in België. Zo is de Gama Duo melamine decor collectie en zijn de anti-fingerprint Technical Matt decors verkrijgbaar via deze partners.

Benieuwd naar deze decors? Bekijk ze via onze website of probeer ze gelijk uit via onze Visualizer waar je alle designs van onze materialen kunt uitproberen én vergelijken op een eigen gekozen representatie van een ruimte, zoals een keuken, kastenwand of home office.

Via de Visualizer kun je zelf een sfeerbeeld uitkiezen en de materialen bepalen voor de verschillende oppervlakken in de representatie.

Begin volgend jaar zullen de Premium Partners hun collectie van de Gama Duo vernieuwen met de toevoeging van een aantal decors. Benieuwd welke zij zullen opnemen in hun collectie? Hou dan de socials en website van onze partners in de gaten!

Nieuwe decors met gloednieuwe structuren, zoals een nieuwe waarheidsgetrouwe textiel look.
Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Sander van Hout

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht