Platform voor de interieurbouwbranche
Extreem matte kanten van Ostermann

Extreem matte kanten van Ostermann

Matte oppervlakken blijven de trend in de keuken-, meubel- en interieurbouw. Om met supermat en extreem mat plaatmateriaal elegante meubels te kunnen vormgeven, biedt Ostermann een uitgebreid assortiment kwalitatief hoogwaardige kanten aan. Een blik op het kleurenspectrum van de trendkleur grijs laat zien hoe groot de diversiteit op dit gebied is. 

Net als bij de hoogglanzende oppervlakken moeten ook de supermatte en extreem matte kanten qua kleur én glansgraad perfect bij het plaatmateriaal passen. De plaat en de kant van een keuken of meubel moeten immers als één geheel lijken. Om de keuken-, meubel- en interieurbouwer zoveel mogelijk ontwerpvrijheid te bieden bij het kiezen van de kleur, biedt Ostermann voor alle gangbare matte oppervlakken passende kanten van de hoogste kwaliteit aan en levert deze direct uit voorraad in grote en kleine hoeveelheden vanaf 1 meter.

Als voorbeeld de kleur grijs

Het matte oppervlak maakt de kleur grijs bijzonder elegant en geeft de onopvallende kleur een bijzondere uitstraling en exclusiviteit. Er zijn echter veel verschillende tinten grijs. In het RAL Classic kleurenpallet bijvoorbeeld, vindt men al bijna 40 verschillende grijstinten. Deze veelvoud aan kleurnuances vindt men natuurlijk ook terug bij de keuze aan plaatmateriaal en de daarbij passende kanten van Ostermann. Naar glansgraad van het plaatmateriaal biedt Ostermann meer dan 40 verschillende grijze kanten met Excellent Matt (glansgraad minder dan 3) of Supermatt (glansgraad minder dan 7) oppervlak aan. Een overzicht van alle tinten grijs vindt men via het zoekbegrip “#Highlights03” op de Ostermann website www.ostermann.eu.

De passende kant vinden

Dé kantenspecialist Ostermann biedt het grootste voorraadprogramma kantenband van Europa en veel services. Een passende kant bij de plaat vinden, is voor de keuken-, meubel- en interieurbouwer heel eenvoudig, omdat de kantenexpert in de Online-Shop bij het plaatmateriaal al de passende kant heeft gekoppeld. Door het plaatnummer of de naam van de plaat in het zoekveld op de homepage in te typen, verschijnt automatisch de complete benaming van de gezochte plaat. Door vervolgens op de gezochte plaat te klikken, vindt men de door de experts van Ostermann geadviseerde passende kant. Indien de keuken,- meubel- of interieurbouwer een afmeting nodig heeft buiten de standaardafmetingen, kan de kantenspecialist naar wens de kant in elke gewenste breedte tot 100 mm snijden. Bovendien zijn op verzoek de kanten ook voorgelijmd met smeltlijm verkrijgbaar of voorbereid voor de verwerking met verschillende nulvoegtechnologieën. Bij vragen over de keuze of de verwerking, kan men contact opnemen met de productspecialisten van Ostermann .

Snel besteld – snel geleverd

Met de bekende snelle leverservice voor voorraadartikelen levert Ostermann kanten in grote en kleine hoeveelheden vanaf 1 meter en in iedere breedte tot 100 mm. Het grootste kantenassortiment van Europa omvat meer dan 12.000 kanten, passend bij plaatmateriaal van meer dan 100 leveranciers. Met natuurlijk ook de passende kanten bij de actuele meubeltrends.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.