Platform voor de interieurbouwbranche
Er is maar één Solid Surface specialist in Nederland

Er is maar één Solid Surface specialist in Nederland

Vanuit de mooiste ideeën die aan de tekentafel ontstaan, komt vaak de volgende vraag naar boven: welk materiaal is hier het meest geschikt voor?

Als het antwoord Solid Surface luidt, biedt Baars & Bloemhoff ruim 250 decoren van drie sterken merken: HI-MACS®, Avonite® en Getacore®. Niet alleen qua decor, maar ook qua kleur, vorm en afmetingen biedt Baars & Bloemhoff een ruime keuze binnen haar Solid Surface programma. Zo vind je voor ieder project een passende oplossing.

Geen project is hetzelfde. Daarom bieden we drie sterke merken die elkaar aanvullen en samen voor ieder project een passende oplossing in Solid Surface kunnen bieden.

woutervandersar_19062800-01-kopieren

Uitgebreide collecties

Zo beschikt Avonite over een uitgebreide translucente Studio collectie en een ‘Rightsize Program’, waar je bij een serie vanaf zes platen zelf de maat van het materiaal bepaalt. Ook Getacore biedt een breed scala aan afmetingen en diktes vanaf 3mm. Ook handig, 10 decoren van Getacore hebben een één-op-één kleurkoppeling met HPL en melamine. Voor een ruime keuze in kleuren ben je ook bij HI-MACS aan het juiste adres met haar negen specifieke kleurencollecties. Voor uitgesproken structuren met dieptewerking is er de serie Structura-3D.

Op de website baars-bloemhoff.nl vindt men een compleet overzicht in de mogelijkheden van dit robuuste en thermovormbare materiaal. Van toepassingen tot aan video’s en verwerkingsvoorschriften, alle mogelijkheden met HI-MACS®, Avonite® en Getacore® worden uiteengezet. Vergelijk, filter en selecteer decoren niet alleen op hun looks, maar ook op hun eigenschappen in de online brochures.

190925_bb_solidsurface_0p7a2034-crop-kopieren

Kleurmatches

Op zoek naar perfecte eenheid in kleur? De Mix&Match collectie van Getacore biedt uiteenlopende materialen in exact dezelfde kleursteling. Het gemelamineerde spaanplaat Getalan (MFC) kan als decoratief materiaal worden ingezet naast de Solid Surface decoren van Getacore. Voor een sterke en slijtvaste afwerking kies je uit matching HPL van Getalit en decoren uit de FENIX NTM-collectie van Arpa Industriale.

En dat zijn niet de enige perfecte kleurmatches. Baars & Bloemhoff’s bakkenprogramma Dutch Design Bowls bestaat uit een grote selectie kant-en-klare wastafelbakken en keukengootstenen die eveneens verkrijgbaar zijn in een matching Solid Surface uitvoering. De Mix&Match collectie van Getacore is exclusief verkrijgbaar bij Baars & Bloemhoff.

Broeinest

Heb je jouw ideale Solid Surface decor gevonden? Kom dan langs op een van onze Broeinest locaties om het materiaal te zien en te voelen. Ook kun je in Broeinest een sample lenen of vraag deze gratis aan via baars-bloemhoff.nl.     

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.