Platform voor de interieurbouwbranche
Een selectie trendy meubelgrepen en zwarte greeplijsten

Een selectie trendy meubelgrepen en zwarte greeplijsten

Wat zijn de actuele trends in meubelgrepen? Welke kleuren, materialen en stijlrichtingen zijn momenteel veelgevraagd? Dit zijn de adviezen van de experts van Ostermann.  

Net zoals bij de meubeloppervlakken zijn momenteel bij de meubelgrepen mat zwarte varianten, materiaalreproducties in steen en beton en grepen met “Used look-design” ook in trend. Daarbij, zo geven de experts van Ostermann aan, dient men bij de keuze voor de passende greep niet alleen met de trend rekening te houden. Zo moet de greep natuurlijk ook bij de stijl van het meubel en van het interieur passen. In de keuken worden veel greeploze fronten toegepast. De decente greeplijsten of komgrepen geven de meubelfronten een uniforme uitstraling en maken het eenvoudig openen en sluiten van draaideuren, schuif-, frontlades en ladegeleiders mogelijk.

ostermann_pf_griff_doreen-kopieren

De design-greep „Doreen“ kenmerkt zich door de levensechte betonoptiek en is verkrijgbaar in drie kleuren: beton, beton donkergrijs en beton lichtgrijs.

 

Trendgrepen 2020 – 2 voorbeelden

Bij de oppervlakken zijn matte, donkere kleuren momenteel erg in trend. Om deze trend ook bij meubelgrepen toe te passen, moet men de opvallende minimalistische en daarbij bijzonder elegante mat-zwarte design-greep „Liana“ bestellen. Deze greep staat voor minimalistische, tijdloze elegantie. Wie liever een weelderige greep wil bestellen, vindt in de design-greep „Doreen“ een goede keuze. De greep van betolith – een kwalitatief hoogwaardige kunststof met een levensechte betonoptiek – is bij Ostermann in drie kleuren verkrijgbaar: beton, beton donkergrijs en beton lichtgrijs.

Greeplijsten en komgrepen leverbaar in zwart mat

Grepen zijn niet altijd noodzakelijk. Voor meubelfronten, die geen traditionele greep nodig hebben, heeft Ostermann veel aluminium greeplijsten en komgrepen in het assortiment. Alle varianten zijn bovendien in een mat, zwart (zwart geëloxeerd, mat) oppervlak leverbaar. Erg gewild zijn de modellen „Polka 1“ (L-profiel) en „Polka 2“ (C-profiel) van Ostermann. Geheel naar wens biedt Ostermann in de Online-Shop aan om alle aluminium greeplijsten en komgrepen perfect op maat voor meubelfronten te laten confectioneren.

ostermann_pf_designgriff_liana_schwarz-kopieren

Door het mat zwarte oppervlak heeft de design-greep „Liana“ een zeer elegante optiek

 

Grependiversiteit van REDOCOL

Onder het merk REDOCOL vindt de keuken-, meubel- en interieurbouwer een uitgebreide collectie grepen: van verstekgrepen, relinggrepen, booggrepen tot beugelgrepen. Een uitgebreid assortiment is onder het door Ostermann ontwikkelde merk REDOCOL leverbaar; prijsgunstig én kwalitatief hoogwaardig.

Meubelgrepen – snel en eenvoudig online bestellen

Met de zoekfunctie in de Ostermann Online-Shop www.ostermann.eu heeft de keuken-, meubel- en interieurbouwer 24/7 toegang tot meer dan 1.800 verschillende meubelgrepen. Het uitgebreide assortiment bevat greeplijsten, komgrepen, klassieke meubelgrepen en design-grepen. Hierbij komen nog de meubelknoppen, greepelementen, inlaatgrepen en greepschelpen. En natuurlijk steeds de passende greep bij de actuele meubeltrends.

Meer informatie over genoemde meubelgrepen vindt men via het zoekbegrip „#Greepcollectie“ op de Ostermann website www.ostermann.eu

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.