Platform voor de interieurbouwbranche
Clamex P-14 Flexus | Demonteerbare meubelverbinder met flexibele positioneerpennen

Clamex P-14 Flexus | Demonteerbare meubelverbinder met flexibele positioneerpennen

De nieuwe demonteerbare P-System verbinder

De Clamex P-14 Flexus is een demonteerbare verbinder gebaseerd op de P-System verankering. Het beslag wordt door een verdraaibare hendel verbonden. Clamex P-14 Flexus biedt zo alle voordelen van het P-System: snelle montage zonder gereedschap, goede schuiftolerantie, wringvastheid en stapelbaarheid.

Nieuw bij de Clamex P-14 Flexus zijn de flexibele positioneerpennen. Deze flexibele pennen zorgen ervoor dat er geen uitstekende elementen zijn bij het verbinden. Dankzij deze nieuwigheid kunnen werkstukken later in bestaande elementen worden gemonteerd, wat de opbouwvolgorde aanzienlijk vereenvoudigt.

De positioneerpennen dienen als positioneer- en bevestigingselement van de werkstukken. Zo worden vaste legborden op hun plaats gehouden alvorens de werkstukken met een inbussleutel worden aangespannen. Doordat de positioneerpennen aan beide kanten schuin aflopen, kan het werkstuk ook weer gedemonteerd worden. De positioneerpennen passen perfect in het tegenstuk, waardoor ook elementen met een 90° verstek eenvoudig kunnen worden gemonteerd.

Clamex P-14 Flexus Voordelen

• Flexibele opbouwvolgorde: Beweegbare positioneerpennen maken een vrije opbouwvolgorde mogelijk

• Eenvoudige uitlijning: Beweegbare positioneerpennen lijnen het werkstuk uit en houden het op zijn plaats

• Veelzijdige montage: Schuin afgekante en beweegbare positioneerpennen maken het in- en uitnemen van het werkstuk aan beide kanten mogelijk

Alle voordelen van P-System gelden ook voor Clamex P-14 Flexus!

Toepassingen: meubelbouw, afbouw, winkelinrichting, keukenbouw of standbouw, meubelverbindingen.

De Clamex P-14 Flexus is verkrijgbaar vanaf 7 september 2020. Uitgebreide productinformatie over de Clamex P-14 Flexus is te vinden op: www.lamello.nl www.lamello.be

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.