Platform voor de interieurbouwbranche
Nieuws

De probleemoplosser voor de kopse kant van plaatmateriaal. Introductie van een nieuw interieurplaatbeslagschroef

Interieurplaat-beslagschoef-nov-2020-9

26 maart 2021 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Zo moeten pianoscharnieren in sommige situaties wel eens op de kopse kant van het plaatmateriaal worden vastgezet.

Door de gelaagde opbouw van veel plaatmateriaal is deze kant heel gevoelig voor uitzetten of splijten wanneer je hierin schroeft; maar niet met de Dynaplus interieurplaat beslagschroef! 

De unieke driehoek-vormige diamond-point aan de punt van de schroef zorgt voor een maximale boorcapaciteit. Hierdoor kun je deze schroeven zonder voorboren gebruiken. Deze speciale beslagschroef is leverbaar in twee afmetingen; 3,5×40 en 4,0×40. Ze hebben een kleine en vlakke platkop van 6,0 of 7,0mm doorsnede, zonder freesribben, die mooi vlak verzinkt in boorgaten van 3,5 tot 6,0mm. 

De diepe TX-15 aandrijving geeft een stabiele krachtoverbrenging van de bit op de schroef. Door het kleine borstgedeelte onder de schroefkop heeft deze schroef een hogere breekwaarde in de praktijk; hiermee vangt hij de klap op waarmee de schroef op het scharnier wordt vastgeschroefd, waardoor deze niet afbreekt. 

DYNAPLUSPUNTEN:

  • Probleemoplosser voor beslag op de kopse kant;
  • Diamond-point voor optimaal voorboren;
  • Kleine platkop zonder freesribben voor nette verzinking;
  • Klein borstdeel onder kop maakt de schroef extra sterk.

SCHROEVEN VOOR DE VAKMAN

De schroeven van Dynaplus® zijn kwaliteitsschroeven voor de professionele gebruiker. Het is een Nederlands merk dat schroeven ontwikkelt voor optimaal schroefgemak. Het zijn eigenlijk schroeven met karakter; waar je opvallend eenvoudig mee kunt werken door een zeer lage indraaiweerstand. Je moet er snel, eenvoudig en veilig mee kunnen werken én ze moeten optimaal functioneren in verschillende soorten bouwstoffen. Het zijn de kenmerken van Dynaplus. Het is een passende schroef voor elke klus en geschikt voor duurzaam gebruik in de praktijk.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Sander van Hout

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht