Platform voor de interieurbouwbranche
Compleet assortiment voor de interieurbouwer
Hranipex biedt nu ook meubelbeslag aan.

Compleet assortiment voor de interieurbouwer

Inzetten op kennisoverdracht en goede producten

Het delen van kennis en het leveren van goede producten… Dát is waar GN Kantentechniek voor staat. Onder leiding van Geert Nefkens heeft het bedrijf een compleet assortiment samengesteld op het gebied van kantenband, lijmen en verbindingen. Daarnaast verdeelt dochterbedrijf Fravol Nederland de kantenaanlijmmachines van deze Italiaanse fabrikant. “We hebben nieuw personeel aangetrokken om nog steeds dagelijks onze producten bij de klant te kunnen bezorgen. Vaak kunnen wij zelfs op dezelfde dag leveren.”

Als Binnenwerk met Geert spreekt is hij net bij een klant geweest. “Daar hebben we Lamello onderdelen geleverd. We merken dat steeds meer bedrijven de verbindingssystemen van dit bedrijf ontdekken.” Bij het bezoek kwamen echter ook andere zaken aan bod. “We zagen dat deze interieurbouwers veel tijd en geld kwijt zijn omdat ze smeltlijm in een vacuümkast bewaren en daarom wekelijks alle lijmbakken schoonmaken. Wij weten dat je de lijmbakken ook in een vrieskast kunt zetten en dat dit niet ten koste gaat van de kwaliteit. Hopelijk hebben wij hen met dit advies verder kunnen helpen.”

Kennis delen is vanzelfsprekend voor GN Kantentechniek. “Zo komen we soms binnen voor één productgroep, maar daarna neemt de klant vaak ook lijmen, reinigingsproducten of kantenband af”, vertelt Geert. “Wij kunnen nu tevens meubelbeslag van Hranipex leveren. Dit is sinds eind vorig jaar een aanvulling op het kantenband en de lijmen van het bedrijf. Deze RIEX producten laten zij in licentie produceren en worden in Nederland op voorraad gehouden. Het beslag heeft een A-merk kwaliteit, tegen een zeer concurrerende prijs.”

Opnieuw open dagen

Om nog meer (potentiële) klanten te ontmoeten organiseert GN Kantentechniek dit jaar opnieuw open dagen. “We zetten op woensdag 17 en donderdag 18 april in op kennisoverdracht en beleving. Al onze leveranciers doen mee en zullen demonstraties geven.” 

Het gaat dan om bijvoorbeeld Frencken (lijmproducten), Hranipex (kantenband, lijmen, deurbeslag), Lamello (verbindingssystemen en gereedschap), Klingspor (schuren), Jowat (smeltlijmen) en Fravol Nederland zélf met de kantenaanlijmmachines van deze Italiaanse fabrikant. “We zijn er ook trots op dat wij de enige in Nederland zijn die lamello’s en deuvels (in beuken, of KOMO gecertificeerd Acacia hout) kunnen leveren met een FSC keurmerk. Dit is niet zomaar te vinden in deze productgroepen.”  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.