Platform voor de interieurbouwbranche
Blok Plaatmateriaal onthult gloednieuwe collecties en ontwikkelingen tijdens HoutPro+

Blok Plaatmateriaal onthult gloednieuwe collecties en ontwikkelingen tijdens HoutPro+

Een primeur voor Blok Plaatmateriaal bij HoutPro+. Blok Plaatmateriaal staat van 1 tot en met 4 november gepresenteerd bij HoutPro+ op standnummer 5414 in hal 5. Hier presenteert het familiebedrijf haar gloednieuwe collecties en ontwikkelingen, die nog niet eerder getoond zijn. Dit gebeurt onder andere met gebruik van design van Carina Riezebos, die in de afgelopen vier jaar voor Blok Plaatmateriaal door haar zijn ontworpen. 

Vanaf 1 november onthult Blok Plaatmateriaal haar nieuwste collecties. Blok Plaatmateriaal is een toonaangevende leverancier van plaatmateriaal en de bewerking daarvan. Het innovatieve bedrijf heeft al grote merken zoals Abet Laminati, Decospan, Unilin en Formica in haar assortiment. Door nieuwe merken hieraan toe te voegen breidt de onderneming die lijst verder uit. Niet alleen zijn de gloednieuwe collecties voor het eerst te bewonderen, ook nieuwe ontwikkelingen in de bewerking worden exclusief getoond tijdens HoutPro+.

Presentatie tijdens HoutPro+ gericht op de fantasie van de bezoeker

Blok Plaatmateriaal groeit als leverancier van plaatmateriaal steeds verder uit richting een Design en Lifestyle brand met een eigen handschrift. Blok Plaatmateriaal loopt als organisatie graag voorop, maar wil tegelijkertijd ook aandacht hebben voor het hier en nu. De HoutPro+ beurs is met haar specifieke en branchegericht karakter de ideale plek om deze ambities bij elkaar te laten komen. Blok laat alle karakteristieke kenmerken van iedere individuele leverancier samensmelten in een ambitieuze en artistieke, maar tevens zeer herkenbare Blok Design & Lifestyle. Al het werk van de afgelopen vier jaar presenteert zich in vier Blok Stories die de fantasie van de bezoeker triggert en laat verwonderen. Daarnaast staat de traditie van het ontmoeten van de klant op deze beurs centraal en wordt het echte verhaal van Blok Plaatmateriaal verteld in het hart van de presentatie, de Blok Bar.

HoutPro+ editie 2022 De vierdaagse vakbeurs HoutPro+ vindt plaats in Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch. De beurs is voor iedereen werkzaam in de branche van houtbewerking en de sectoren daar omheen. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.