Platform voor de interieurbouwbranche
Alles voor de keukenbouw

Alles voor de keukenbouw

De keuken-, meubel- en interieurbouw staat voor individuele oplossingen, voor duurzame productie en kwalitatief hoogwaardige producten. Het is dus logisch, dat de kantenspecialist voor zijn klanten een uitgebreid assortiment aan kwaliteitsmerken op voorraad heeft, waarmee de vakman zijn innovatieve ideeën betrouwbaar kan omzetten. Dat begint al bij het maken van de korpus. Hiervoor is er witte lijm van talrijke toonaangevende producenten, alsook verbindingstechniek van Lamello verkrijgbaar.

Meubelbeslag van Grass en Hettich

Met Hettich en Grass kan keuken-, meubel- en interieurbouwer kiezen uit twee sterke merken in meubelbeslag. Naast scharnieren, klepbeslag en ladesystemen zijn ook ladegeleiders en kastinrichtingsystemen direct uit voorraad leverbaar. Bovendien bespaart men met het bestellen van kant-en-klaar op maat geconfigureerde ArciTech en NovaPro ladesystemen tijd én werk. De ladesystemen kunnen snel en eenvoudig online op de website van Ostermann geconfigureerd worden.

Spoelbakken, kranen én afvalscheidingssystemen

Spoelbakken en mengkranen zijn bij de planning van een nieuwe keuken de spreekwoordelijke punt op de ‘i’. Het is dus een voordeel, dat men bij Ostermann perfect op elkaar afgestemde producten van Blanco, Franke en Reginox vindt. Uiteraard kan ook het passende afvalscheidingssysteem direct mee besteld worden. Hieronder vindt bovendien men ook producten van de merken Hettich en Wesco.

Meubelverlichting

Inbouwarmaturen, inbouwspots en speciale verlichting …. In de praktische Online-Shop vindt de keuken-, meubel- en interieurbouwer een uitgebreid assortiment meubelverlichting van vooraanstaande producenten. Talrijke LED lichtkanalen zijn zelfs snel en eenvoudig online te configureren en worden binnen enkele werkdagen montage- en stekkerklaar geleverd.

Meubelgrepen, greeplijsten en komgrepen

In het omvangrijke assortiment bevinden zich grepen en greepoplossingen voor elke stijl en elke toepassing in de keuken-, meubel- en interieurbouw. Professionals vinden hier een enorme diversiteit aan materialen, oppervlakken en vormen van hoogwaardige kwaliteit. Daaronder zijn natuurlijk ook producten van hoogwaardige Duitse merken, zoals Schwinn en Hewi.

REDOCOL – Het kwaliteitsmerk van Ostermann

Het door Ostermann ontwikkelde eigen merk REDOCOL geniet sinds 2009 een grote voorkeur. Het merk omvat inmiddels ruim 600 artikelen. Artikelen voor dagelijks gebruik; artikelen voor in de werkplaats, een collectie meubelgrepen en een compleet programma in lijmen en reinigingsmiddelen. Met de van het logo voorziende greenline producten zijn uitermate duurzaam en milieubewust.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.