Platform voor de interieurbouwbranche
​Tsjechische fabrikant voor meubel- en interieurbouw landt in Nederland
Niet alleen een breed productfolio, ook een uitgebreide kleurenwaaier.

​Tsjechische fabrikant voor meubel- en interieurbouw landt in Nederland

Nieuwe vestiging in Herkenbosch is geopend

Hranipex is een toonaangevende Europese fabrikant en leverancier van producten voor de meubel- en interieurbouwindustrie. De groep is opgericht in Tsjechië in 1993. Het bedrijf is vandaag actief in meer dan 60 landen en dat gebeurt met meer da 600 gemotiveerde medewerkers.

Het brede productportfolio omvat meubelbeslag, kantenband, lijmen, reinigingsmiddelen en andere componenten voor de meubelproductie zoals standbouw, keukenbouw, interieurbouw en scheepsinterieurbouw. En, méér natuurlijk! 

Hranipex wil op het gebied van kantenbandproductie een nieuwe norm in de markt stellen.

Met een passie voor voortdurende ontwikkeling en innovatie, en voor het creëren van hoge toegevoegde waarde van producten en diensten, stelt Hranipex nieuwe normen in de markt, versterkt het zijn marktpositie waardoor het vaak een voorkeurspositie verwerft. 

In het eerste kwartaal van dit jaar is Hranipex Nederland opgezet en hiermee is de groep nu in 15 landen gevestigd. In Nederland is gestart met een groot warehouse met kantoor in Herkenbosch. De voornaamste functies zijn ingevuld: Sales, Customer Service, Controlling en Warehousemedewerkers. Gareth Peter Burke is benoemd als directeur. Hij is binnen de branche geen onbekende: hij heeft daar zijn sporen al verdiend. Het is dan ook logisch dat hij het initiatief nam om in Nederland te starten met een nieuwe vestiging. 

De basis van Hranipex is helder: het verkopen van hoogwaardig kantenband is een belangrijke core business. Daarbij gaat het zowel om ABS uni-kleuren als om houtnerf structuren, melamine en fineer. Ook de daarbij benodigde lijmen zitten in het assortiment. Tevens zijn er bijbehorende reinigers en ontvetters beschikbaar, zowel voor reiniging van het machinepark en gereedschappen als voor het gelijmde oppervlak. Hier wordt nu ook het nieuwe en complete assortiment van meubelbeslag RIEX, met de hoogste kwaliteit aan toegevoegd. Denk daarbij aan scharnieren, handgrepen, geleiders, hang- en sluitwerk, beslag voor schuifdeuren, meubel-/keukenpoten, keukenkast- en garderobe-inrichting, LED verlichting, kabeldoorvoer en bed-constructiemiddelen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.