Platform voor de interieurbouwbranche
Vraag vanuit de markt blijft groot. En daarom een partner die alle processen op orde heeft!

Vraag vanuit de markt blijft groot. En daarom een partner die alle processen op orde heeft!

De verkrijgbaarheid van grondstoffen en producten is in dit voorjaar eigenlijk het enige waar het nu allemaal om draait. Het lijkt wel of de wereld van de ene in de andere reusachtige uitdaging terecht komt. Al die grote gebeurtenissen hebben direct invloed op de goederenstromen. Grondstoffen worden nog schaarser, we zien torenhoge energieprijzen en er is een ongekende capaciteitsdruk bij de pakketdiensten en transporteurs. Bovendien is de factor ‘arbeid’ heel schaars geworden. En de vraag vanuit de markt blijft hoog. 

Een handige kastinrichting: netheid en overzichtelijkheid zijn troef.

Aan het woord is Erik Sambros van Ostermann. “Als je het mij vraagt, dan kun je jezelf in deze periode pas ‘een betrouwbare partner’ noemen als je een groot assortiment hebt en als je kunt aantonen dat je je eigen logistieke processen op orde hebt. Als aan de inkoopzijde de relaties met leveranciers vertrouwd zijn, waardoor er soms meer mogelijk is dan in eerste instantie gedacht wordt, dan doe je het goed. Uiteraard vertaalt zich dat één op één naar je eigen klanten. En dus ook naar de eindklant, waardoor projecten kunnen door gaan. Dát zou namelijk altijd het ultieme einddoel moeten zijn!”

Ostermann levert de keuken-, meubel- en interieurbouwer nagenoeg alle onderdelen waarmee een meubel en (daarmee) ruimte vorm wordt gegeven. Vanaf één stuks. Of, vanaf 1 meter. Uit voorraad, snel, op maat. Of met levertijd, vanuit productie, snel, op maat. 

In de bijkeuken zijn de vierkante meters vaak beperkt. Dus, creativiteit op zoek naar de beste oplossing is gewenst.

“De keuze is aan de klant”, zegt Erik. “Gaat deze zelf maken en de onderdelen kopen of laat hij het maken en kant-en-klaar leveren? Of het nu gaat om meubelfronten, lades, rolluiken, schuifdeuren, verlichting, Forbo linoleum, aluminium kader deuren, werkbladen, stekkerdoos modules, lineaire LED verlichting of greep lijsten? Kijk maar eens op onze website bij ´Configuratorwereld´ en ontdek de vele mogelijkheden.” 

Benodigdheden voor de werkplaats     

Naast het grootste kantenband programma van Europa, is Ostermann ook de perfecte partner in lijmen en reinigers. Daarbij gaat het niet alleen smeltlijmen, maar ook om witte-, fineerlijmen, spuit- en contactlijmen, PU-lijmen en talrijke andere speciale lijmen. En natuurlijk gaat het om de bijpassende gereedschappen zoals lijmklemmen, -rollen en -pompen, aandrukrollen, lijmtapkraan, spuitpistolen en -slangen. Denk ook aan alle soorten handmatige en machinale reinigers, maar ook aan reinigingsdoeken en borstels. Sowieso is Ostermann een leverancier voor heel veel werkplaats benodigdheden:  Fischer pluggen, Lamello verbinders, beschermfolies, inpakdekens, plakband, schuurmiddelen, radiusschrapers, rolklemmen, reparatiemiddelen of kitten en schuimen, om er een aantal te noemen. 

En wat te denken van de bijkeuken? Deze is de ruimte waar de interieurbouwer de hoofdrol heeft en kan uitblinken. “Het is vaak de entree bij de achterdeur, dus het eerste wat in het oog springt. Netheid en overzichtelijkheid beginnen bij een handige kastinrichting met mogelijkheden voor het plaatsen van  wasmanden (Pull Laundry), lades voor schoonmaakmiddelen, alsook het opbergen van etenswaren of sportspullen. Vergeet niet de wasmachine en droogtrommel die iets hoger staan en zo ergonomisch verantwoord hun plekje vinden.“ 

Het motto ‘service, veelvoud en tempo’ van Ostermann is dan ook helder: ‘Veelvoud’ met het enorme assortiment en grote voorraden betekent: ‘vandaag besteld, vandaag verzonden.’ “Omdat we achter de schermen al onze processen op orde hebben, zijn we in staat om de ingewikkelde uitdagingen van deze tijd het hoofd te bieden”, besluit Erik. “Juist ook omdat de vraag vanuit de markt groot blijft.”  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.