Platform voor de interieurbouwbranche
Veilig en efficiënt opslaan
OHRA biedt robuuste, duurzame en veilige stellingen aan.

Veilig en efficiënt opslaan

Modulair picking systeem

“Deelname aan HoutPro+ is voor ons een ABC’tje”, zegt Berry Vanneer, Salesmanager van OHRA Nederland. “Wij zijn al meer dan 40 jaar één van de marktleiders voor opslagsystemen voor zware lasten in Europa. De houtwereld is bovendien een belangrijke afzetmarkt en bedrijven uit desbetreffende branche ontmoeten wij op deze beurs.” 

OHRA is een producent van opslag- en stellingsystemen voor onder andere de bouwmaterialen-, hout-, metaal- en kunststofbranche. “Dit zijn robuuste, duurzame en veilige stellingen van hoogwaardig, massief, warmgewalst constructiestaal, 100% geproduceerd in Duitsland. Ons eerste doel is om op HoutPro+ zowel onze bestaande klantenkring te ontmoeten alsook potentiële nieuwe klanten. We merken dat nog niet iedereen met ons bekend is, dus de beurs gebruiken we logischerwijs om onze naamsbekendheid uit te breiden. Op onze stand laten we in een notendop zien wat de diverse mogelijkheden zijn, waaronder draagarmstellingen, palletstellingen, dakconstructies, A-stellingen alsmede ons recent gelanceerde Pickbox systeem.”

Pickbox systeem.

Voordelen van Pickbox systeem

Eind 2020 ontwikkelde OHRA het Pickbox systeem. Dit is sindsdien zo succesvol gebleken dat het bedrijf hier op HoutPro+ extra aandacht voor vraagt: “Pickbox is een modulair systeem met invoerstations, pickingstations en uitvoerstations voor plaatmateriaal. De in- en uitvoerstations worden bediend met een heftruck, de rest gaat via vacuüm-grijptechniek. Verschillende soorten panelen kunnen hiermee eenvoudig op een transportpallet verzameld worden. We willen dit graag introduceren, omdat het tijd, schade, fouten en ziekteverzuim reduceert. Pickbox kan tussen de 70 en 80 platen per uur verwerken en dat allemaal met dezelfde zorgvuldigheid. Het eerste Pickbox systeem is verkocht, geïnstalleerd en in gebruik genomen in Tsjechië. Daar is het zo succesvol dat we het uit willen breiden naar de rest van Europa.”

HAL 1 – STAND 1102  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.