Platform voor de interieurbouwbranche
Veel highlights uit Sint-Niklaas op de beurs
Een goed beeld van de REVEGO. (Beeld: Kuhnle&&Knoedler)

Veel highlights uit Sint-Niklaas op de beurs

Van klapdeuren en scharnieren tot aan de ladesystemen

Dat Van Hoecke heel wat in petto heeft, blijkt meteen als je hun highlights bekijkt. Er valt van immers alles te ontdekken, zowel bij de klapdeuren, de scharnieren als bij de ladesystemen. Daarnaast kan het ambitieuze bedrijf uit Sint-Niklaas met heel veel trots voor het eerst in Nederland de REVEGO voorstellen, het gloednieuwe vouwschuifdeursysteem van Blum. Het zal een bezoekje waard zijn aan de inspiratiezone van Van Hoecke op de HoutPro+.

Eén van dé blikvangers, de REVEGO, kan worden gezien als de oplossing voor flexibel ruimtegebruik die nieuwe mogelijkheden schept in de interieurwereld. Het nieuwe vouwschuifdeursysteem zal het immers mogelijk maken om in een handomdraai een thuiskantoor, een keukenzone of zelfs een heel woongedeelte te laten verdwijnen of verschijnen.

Vernieuwende boxsystemen

Blum is al jaren bekend als de koploper op het gebied van boxsystemen. Met MERIVOBOX voegen ze een nieuw ladesysteem toe aan hun gamma. Maar ook voor LEGRABOX worden de designmogelijkheden uitgebreid met nieuwe kleuren, structuren en bedrukkingen.

Naast een uitgebreid productgamma, staat Blum al jaren garant voor slimme ideeën en praktische oplossingen voor alle woonruimtes. Het valt allemaal te ontdekken in hun inspiratiezone op HoutPro+.

TA’OR BOX: hout, maar dan hightech

Met respect voor traditie geven we hout zowel qua design, technologie als productie een eigentijdse interpretatie. Zo kunnen we onze hoge kwaliteitsnormen garanderen en tegemoetkomen aan de actuele wensen van de klanten. Met TA’OR BOX vindt u de perfecte oplossing voor ieder project! Dé innovatie voor TA’OR BOX is de hoogteverstelling die geïntegreerd wordt in de ladezijkant. Die zal toelaten om met TA’OR BOX ook de buitenkant van het meubel tot in de puntjes af te werken dankzij een heel precieze en traploze instelling. Daardoor kan men een perfect frontvoegbeeld creëren. 

Genoeg ruimte met de Merivobox.

Orgalux: slimme bestelmethodes voor de handige lade-indelingen 

Orgalux is een hoogwaardig assortiment van lade-indelingen en keukenhulpjes met een eigen design voor iedere woonruimte. Ze zijn volledig aanpasbaar aan uw gewoontes en noden waardoor ze flexibel in te zetten zijn. Diezelfde flexibiliteit is ook terug te vinden in de bestelmethodes. Want of u nu kiest voor een standaarduitrusting via een basispakket, de passende lade-indelingen mee bestelt bij de voorgemonteerde lades of uw klant de mogelijkheid geeft om met de handige Orgalux app achteraf nog (extra) indelingen te bestellen, u kunt steeds rekenen op de vertrouwde kwaliteit en het gebruiksgemak van Orgalux.

OVER VAN HOECKE

Het Belgische familiebedrijf Van Hoecke uit Sint-Niklaas is sinds 1967 een partner voor de meubelindustrie. Als verdeler van scharnieren, klapdeursystemen en ladesystemen van het Oostenrijkse merk Blum aan keuken- en interieurbouwers in de Benelux, is het al jaren marktleider. Daarnaast creëerden ze met ORGALUX een eigen merk van lade-indelingen en keukenhulpjes. Sinds 2014 brengt Van Hoecke onder het merk TA’OR een eigen, industrieel vervaardigd, houten ladesysteem op de markt. Met de eigen merken kijkt Van Hoecke ook verder dan de grenzen van Benelux en voert het reeds uit naar Zwitserland, Frankrijk, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en Israël. Dankzij de inzet van 350 enthousiaste medewerkers en lopende investeringen in technologie en automatisering groeit het bedrijf jaar na jaar.

Eén van dé blikvangers, de REVEGO, kan worden gezien als de oplossing voor flexibel ruimtegebruik die nieuwe mogelijkheden schept in de interieurwereld. Het nieuwe vouwschuifdeursysteem zal het immers mogelijk maken om in een handomdraai een thuiskantoor, een keukenzone of zelfs een heel woongedeelte te laten verdwijnen of verschijnen.

HAL 6 – STAND 6322  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.