Platform voor de interieurbouwbranche
Van werkplaats tot oplevering
In het magazijn van Proloc.

Van werkplaats tot oplevering

Het doel? Laten we het de professional steeds makkelijker maken

Proloc blijft uitbreiden, om zo alles onder één dak te kunnen leveren. De leverancier van lijmen, schuurmiddelen, kitten, verbinders en kantenband streeft ernaar om aan elke vraag te voldoen. Grijpt de klant toch mis dan hoort het bedrijf dit graag, zodat nieuwe producten kunnen worden toegevoegd aan het assortiment.

Een opgeleverde huiskamer.

“Onze klanten krijgen te maken met steeds hogere verwachtingen van de eindgebruiker”, zegt Proloc. “We ontwikkelen onze producten steeds verder door, om het hen als totaalleverancier zo gemakkelijk mogelijk maken.”

Meten is weten

De producten van Proloc worden gebruikt bij het hele proces van de interieurbouw, tot aan de montage bij de klant. Dit begint bij bepalen van de juiste maten van het product dat gemaakt wordt. Proloc: “Meten is weten is een zeer oude term, maar daarmee niet minder waar. Gissen is missen. Door nauwkeurig te werken, kom je tot een beter resultaat. Daarom hebben wij meetgereedschappen aan ons assortiment toegevoegd. Dit aanbod bestaat onder meer uit basisgereedschap zoals een rolmaat, winkelhaak en waterpas. We leveren echter ook specialistische producten, zoals een Vogel lengte laser, die nauwkeurig afstand, oppervlakte en volume meet.”

Zuiver werken

Een schone en opgeruimde werkplaats is volgens Proloc erg belangrijk. “Dit wordt nog vaak onderschat. Het is noodzakelijk en prettig als het te verwerken product zo schoon mogelijk blijft.” Het schoonmaken van de werkplaats, de machines en het gereedschap is dus belangrijk. “In veel werkplaatsen staan de kasten vol met diverse reinigers, waardoor men door de bomen het bos niet meer ziet. Het is beter om voor elke toepassing één juiste reiniger in huis te hebben. Hier dragen wij aan bij met onze producten.”

Zagen in een werkplaats.

Een van de oplossingen die Proloc biedt is de Proclean kunststofcleaner, een universele reiniger voor onder andere kleine lijmresten, potloodstrepen en vingerafdrukken. Voor gebruik in kantenaanlijmmachines zijn er de Riepe vloeistoffen. Die zorgen dat het werkstuk schoon blijft. Deze serie bestaat uit verschillende middelen; anti-aanhecht vloeistof, schoonmaakmiddel en antistatisch middel. Zij zijn bij Proloc verkrijgbaar in navulverpakkingen van 10 en 30 liter. 

Bescherming

Nadat nauwkeurig gemeten en schoon gewerkt is moet het product natuurlijk naar de eindgebruiker. “Als alles in de werkplaats klaar staat voor transport en montage is voorzichtigheid belangrijk, zodat het product zonder schade vervoerd wordt. Met pak- en verhuisdekens kunnen onze klanten hun producten goed inpakken en beschermen. De Multiprop uitschuifbare steunen zorgen ervoor dat alles tijdens het transport op zijn plek blijft staan. Zij kunnen ook als een extra hand fungeren bij de montage. Tot slot is onze Total clean geschikt om het meubel bij de klant een poetsbeurt geven, zodat het geheel naar tevredenheid wordt opgeleverd.”

Voor advies staat het team van Proloc klaar. De in dit artikel vermelde producten zijn te vinden in onze webshop en website.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.