Platform voor de interieurbouwbranche
Van alle gemakken voorzien
Scannen met de Dozon app.

Van alle gemakken voorzien

Kracht in meedenken

Als keuken-, meubel- en interieurbouwer ben je bij Dozon aan het goede adres. Al ruim 25 jaar is het bedrijf totaalleverancier voor deze branche. Een familiebedrijf met meer dan 90 jaar historie, negen vestigingen in de regio en twee landelijk opererende divisies op het gebied van interieur en kozijnen. De divisies Interieurbouw en Kozijnenindustrie presenteren zich op de HoutPro+. 

ECI Gatewise.

Overal aan gedacht

Wat de bezoeker in de Brabanthallen kan verwachten is een totaalleverancier, die de keuken-, meubel-, en interieurbouwer van alle gemakken kan voorzien. Marco Jansen, divisieleider Interieurbouw bij Dozon: “We hebben een breed assortiment, van kantenband en meubelbeslag tot maatwerk en machines. Van gerenommeerde merken als Hettich, Blum, Rehau, Jowat, Siro, Lamello en Frencken. Dit wordt nog aangevuld met persoonlijk advies en digitale oplossingen (Dozon App, ECI Gatewise, QuWiki, Cloudomotion). Ons devies is niet voor niets verwerkt in onze slogan: Dozon. Overal aan gedacht.” 

Het logistiek centrum van Dozon.

 “We willen ons assortiment laten zien en uitleggen hoe wij meerwaarde kunnen bieden in de vorm van (digitale) maatwerkconcepten”, aldus Jansen. “Naast het tijdig leveren met eigen transport, zit onze kracht in het meedenken met onze klanten over procesoptimalisatie. Onze kennis en persoonlijk advies worden door onze klanten als zeer prettig ervaren.” Tijdens de HoutPro+ staat het team van de divisie Interieurbouw voor je klaar met een goede bak koffie!

Naast de divisie Interieurbouw is ook de divisie Kozijnenindustrie aanwezig op de stand. 

HAL 6 – STAND 6509  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.