Platform voor de interieurbouwbranche
Trendy fineerkanten bij Ostermann

Trendy fineerkanten bij Ostermann

Door de individuele verwerking creëert men met fineerkanten aantrekkelijke, unieke meubelstukken. Door de veelvoud aan echt houten kanten van Ostermann heeft de keuken-, meubel- en interieurbouwer veel designmogelijkheden. Naast Eiken zijn Mahonie, Teak of Noten een absolute trend.

Fineerkanten zijn duurzame oplossingen en bieden een unieke flexibiliteit bij het be- en verwerken van het oppervlak. Glanzend gelakt, mat gelakt, geolied of gebeitst … alles is mogelijk. Met de handmatige afwerking komt de schoonheid van het materiaal perfect tot zijn recht. Zo creëert de keuken-, meubel- en interieurbouwer met fineer- en echt houten kanten indrukwekkende, unieke meubelstukken. Voor de keuze van de passende fineerkant biedt Ostermann direct uit voorraad leverbare fineerkanten in meer dan 60 verschillende houtsoorten in talrijke breedtes en diktes en met verschillende oppervlaktes aan. Voor keuken-, meubel- en interieurbouwers die op zoek zijn naar een Eikendecor is het zeker de moeite waard om snel een kijkje in de Ostermann Online-Shop te nemen. Hier kan men met behulp van sprekende foto’s een keuze maken. Het uitgebreide assortiment vindt men ook via het zoekbegrip”#Highlights05″ op de Ostermann website www.ostermann.eu.

Donkere, trendzettende houtsoorten

Na een lange periode waarin overwegend lichte houtsoorten voor het vormgeven van meubels werden gebruikt, is de huidige trend om donkere oppervlakken te gebruiken. Donkere oppervlakken zijn perfect te combineren met trendy unikleuren in donkere groen-, blauw- of roodtinten. Vooral in combinatie met de houtsoorten Mahonie en Noten ontstaat een unieke look. Door het oppervlak te beitsen of te oliën ontstaat er door de nerfstructuur van Mahonie een echte blikvanger. Ook het licht, roodachtige Teak is steeds populairder. Als men iets bijzonders met ‘dat beetje extra’ zoekt, dan kan de keuken-, meubel- en interieurbouwer fineerkanten in bijvoorbeeld Acacia, Wengé of Makassar Ebben direct uit voorraad bestellen.

Verkrijgbaar in talrijke breedtes en diktes

Voor de talrijke toepassingen en plaatoppervlakken zijn er bij Ostermann echt houten kanten in veel verschillende breedtes tussen 16 en 55 mm direct uit voorraad leverbaar. Fineerkanten zijn verkrijgbaar in vier verschillende diktes (1, 2 en 3 mm en dun fineer van 0,5 mm).

Tip van Ostermann

Uiteraard zijn er bij Ostermann ook talrijke toebehoren voor de ver- en bewerking van fineerkanten verkrijgbaar. Van smeltlijmen, voor de verlijming met de kantaanlijmmachine, tot REDOCOL greenline Kantol kantenlijm voor het handmatig verlijmen. Voor het repareren en/of herstellen van oppervlaktes, fineeroppervlakken of fineerkanten zijn er voor de keuken-, meubel- en interieurbouwer harde en zachte reparatiewassen en kantenlakstiften in talrijke houtkleuren verkrijgbaar.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.