Platform voor de interieurbouwbranche
Samenwerking Blok Plaatmateriaal en leerwerkbedrijf WIM

Samenwerking Blok Plaatmateriaal en leerwerkbedrijf WIM

Blok Plaatmateriaal kiest voor een samenwerking met WIM (Werken Is Meedoen). Het bedrijf zet zich in om jongeren met een beperking meer perspectief te geven op de arbeidsmarkt. Blok Plaatmateriaal wil aan dit initiatief graag bijdragen, daarom laten zij inpak- en stickerwerkzaamheden voortaan uitbesteden aan De Hartekamp Groep.

WIM staat voor Werken Is Meedoen en is een leerwerkbedrijf, ontstaan vanuit de samenwerking tussen Heliomare en De Hartekamp Groep. WIM biedt begeleiding aan jongeren met een beperking of die intensieve zorgvraag nodig hebben. Met als doel jongeren werkvaardigheden op te laten doen en zich beter te presenteren op de arbeidsmarkt. Het leerwerkbedrijf geeft cliënten van De Hartekamp Groep diverse werkzaamheden en (arbeidsmatige) dagbesteding onder begeleiding. Denk aan: producten sorteren en inpakken, grafische of kunstzinnige opdrachten maken of met hout werken.

Blok Plaatmateriaal is in 1981 opgericht in Beverwijk en heeft sinds 2013 een tweede vestiging in Ede. Het bedrijf is uitgegroeid tot een specialist in het leveren en verwerken van decoratief en constructief plaatmateriaal. Zij leveren aan de professionele interieurbouw, project-afbouw en meubelfabrikant. Het assortiment bestaat o.a. uit basisplaten zoals MDF en multiplex. Daarnaast leveren zij HPL van A-merken als Abet Laminati en Formica én fineer van Decospan. Blok Plaatmateriaal streeft naar circulair ondernemen. Met circulair gemelamineerd spaanplaat van Unilin Evola in het assortiment, zetten zij de eerste stap naar een duurzame toekomst.

Voor klanten in de interieurbouw, meubelmakerijen en project-afbouw heeft Blok Plaatmateriaal in Beverwijk een modern machinepark om gespecialiseerde bewerkingen uit te voeren zoals, het plakken en persen van HPL, zagen, kanten aanlijmen, boren en cnc-frezen. Dit alles met hoge kwaliteit, zonder poespas, met de vaste hand van de vakman. Voor meer informatie over Blok Plaatmateriaal kunt u terecht op www.blokplaatmateriaal.nl

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.